Nataša Bekvalac: Rastanak sa burnim dvadesetim

0
Pevačica Nataša Bekvalac priča o tome kako je proslavila svoj dvadeset deveti rođendan i ističe da su, otkako je postala mama, sva slavlja namenjena njenoj mezimici Hani
foto: Milena Rakočević za Extreme intimo
foto: Milena Rakočević za Extreme intimo

S prvim danima jeseni, plavokosa pop zvezda Nataša Bekvalac ulazi u hiperaktivnu fazu, budući da završava rad na svom novom albumu, ali i zbog obaveza oko svoje dvoipogodišnje ćerkice Hane. Između profesionalnih i privatnih obaveza, ona gotovo i da ne misli na sebe, već svu energiju usmerava na porodicu i karijeru. Kada je prošlog petka došao red da joj se na njen rođendan najbliži revanširaju za nežnost i pažnju koju im ona pruža tokom cele godine, Nataša je odlučila da definitivno sprovede u delo svoju davnašnju odluku i zabrani im da joj kupuju poklone. Doduše, ova odluka nije se odnosila jedino na Danila Ikodinovića, njenog voljenog supruga i direktora VK Vojvodina.

- Otkako smo dobili Hanu, Danilo i ja imamo samo jednu žurku godišnje - 17.  mart, njen rođendan. S druge strane, čini mi se da na dan kada puniš dvadeset devet godina, nemaš mnogo razloga za slavlje – kaže za Story lepa pevačica koja je ipak u intimnoj atmosferi obeležila dan kada je rođena.

- Da sam pre deset godina znala da će mi kasne dvadesete biti ovako interesantne i oplemenjene bogatim životnim iskustvom, trudila bih se da što pre sazrem. Svoj rođendan u poslednje dve godine obeležavam veoma simbolično pa sam i ove godine priredila samo večeru za najbliže prijatelje i kumove. Inače, u takvim prilikama odbijam sve poklone osim Danilovih, a volim da ih primim onda kada me se dragi ljudi sete bez konkretnog povoda – objašnjava plavokosa Novosađanka koja je nedavno uradila i set novih, istovremeno čednih i provokativnih fotografija.

- Kao njihovo promo lice, fotografisala sam se za brend Extreme Intimo. Nikada nijednom poslu ne pristupam ležerno pa se zato i prilikom ovakvih slikanja uvek plašim da li ću biti dovoljno dobra. Oko sebe, srećom, nemam licemerne ljude koji me tapšu po ramenu kada to ne zaslužujem i uvek rado prihvatam dobronamerne kritike. Reč je o fotografijama koje više nego ikada zrače pozitivnom energijom, a dizajnom novih kreacija naprosto sam oduševljena. Prvi put radim i reklamnu kampanju za brusthaltere, što je dobra promena u odnosu na ono što sam do sada nosila. Kroz dugogodišnje bavljenje javnim poslom, naučila sam da funkcionišem sa ostatkom svog profesionalnog tima i teško prihvatam društvo novih ljudi. Učaurim se u svoju poznatu atmosferu i teško mi je da radim ako mi neko smeta. Tačnije, imam problem da prihvatim nove ljude pa zato uvek insistiram da radim sa stalnim saradnicima – iskrena je Nataša koja je prošle nedelje zaintrigirala domaću javnost pričom o navodnom snimanju dueta sa hrvatskom pevačicom Severinom Vučković.

- Ne bih da pričam o tome hoće li doći do realizacije tog dueta jer ono što bi trebalo da se desi, desiće se. Istina je da smo nas dve provele božanstveno veče u jednom beogradskom restoranu. Severina je osoba kakva se retko sreće, veoma je harizmatična i duhovita, inteligentna, kreativna i talentovana. Pozvala me je na svoj beogradski koncert, na koji ću otići sa zadovoljstvom – otkriva Nataša koja će svoje nestrpljive fanove uskoro obradovati novim pesmama.

- Ponosna sam na svoje nove pesme koje sam dobila pre dva meseca i one će u potpunosti promeniti prvobitni koncept mog novog albuma koji bi trebalo da izađe do kraja godine ili najkasnije na proleće.. Posebnu pažnju obratila sam na tekstove koji su veoma istiniti jer se pokazalo da autobiografske pesme najbolje prolaze. Za vizuelni deo albuma biće, kao i do sada, zadužena moja drugarica i modna urednica lista Story Ivana Rabrenović jer ja uvek znam šta neću, a ona uvek pogodi ono što hoću – uz osmeh završava panonska umetnica.

Nikola Rumenić

makonda-tracker