Lepa Brena: Čarobni trenuci u Majamiju

0
Bračni par Lepa Brena i Boba Živojinović proveli su odmor u Americi gde su pratili teniski turnir US Open, a potom uživali u slobodnom vremenu potpuno posvećeni jedno drugom
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Legendarna pevačica Lepa Brena nedavno se vratila iz Sjedinjenih Američkih Država gde je putovala kako bi sa suprugom Slobodanom - Bobom Živojinovićem pratila teniski turnir US Open. Budući da je slavni bračni par na ovaj prekookeanski put krenuo bez sinova Filipa, Stefana i Viktora, koji su imali obaveze u školi i na fakultetu, Brena i Boba imali su priliku da budu potpuno posvećeni jedno drugom. S obzirom na to da je Boba imao nekoliko zakazanih poslovnih sastanaka to vreme njegova voljena provodila je u unapred osmišljenoj relaksaciji. Potom su zajedno uživali u svakom segmentu odmora koji im je nakon gustog poslovnog rasporeda bio preko potreban. Pošto su nekoliko dana proveli u Njujorku, uputili su se za Majami gde su proveli gotovo dve nedelje. Odmor na peščanim plažama pod jarkim suncem posebno je nakon prvog dela turneje Uđi slobodno prijao Breni koja je trenutke odmora iskoristila da ispuni sebi i one najsitnije želje za koje nije imala vremena tokom naporne koncertne sezone.

- Boban je u Americi boravio poslovno, a ja sam to vreme imala na raspolaganju za opuštanje. Dok je on bio na sastancima, uživala sam i odmarala, nakon čega bismo zajedno obilazili neka zanimljiva mesta i restorane sa dobrom kuhinjom. Najlepše smo se proveli u Majamiju gde smo popodneva provodili na njihovim najlepšim plažama, sunčajući se i plivajući - opisuje pevačica koja je svojevremeno živela u Americi gde je rodila i svoje sinove, sedamnaestogodišnjeg Stefana i šest godina mlađeg Viktora. Još tada je na Floridi i u Majamiju slavna pevačica stekla mnogo prijatelja sa kojima je i dan-danas u divnim odnosima, a tokom ovog letovanja iskoristila je priliku da za njih sa suprugom organizuje zanimljiva druženja.

Kao izrazito sportski tip, Lepa Brena uvek vodi računa o svom zdravlju pa redovno vežba tako da njena linija i u petoj deceniji života izgleda savršeno. Nova kratka frizura koja joj odlično pristaje budi sećanja na Brenu s početka karijere pa dobija brojne komplimente gde god se pojavi. Takva frizura uz elegantne odevne kombinacije znatno joj je olakšala brigu o izgledu i tokom boravka na plaži.

- S obzirom na to da obožavam sport vreme u Majamiju najviše sam koristila da plivam i treniram uz obalu mora. Uspela sam da napunim baterije za predstojeću radnu sezonu jer me čekaju brojne poslovne obaveze i unapred zakazani koncerti - ističe Brena koja je pre odlaska u Ameriku sa suprugom odmarala u Monte Karlu i na Zlatiboru. Ipak, iz Majamija nose najlepše uspomene jer su upravo tamo uspeli da u potpunosti usklade sve svoje želje.

Poznata kao veliki profesionalac koji nikada ništa ne prepušta slučaju, Lepa Brena se trenutno užurbano priprema za nastavak svetske turneje pod nazivom Uđi slobodno. Sa svojim bendom već je zakazala koncerte u Hrvatskoj i Australiji, a ovih dana njena ekipa muzičara okuplja se kako bi do tančina isplanirali repertoar za buduće koncerte koji bi zvučali potpuno savršeno.

Ksenija Konić

 

 

makonda-tracker