Ana Nikolić prvi put s novim dečkom na Story partiju

9
Popularna pevačica došla je na Story Celebrities Only party u pretnji novog dečka Dalibora Matića, od koga je samo dan ranije kao rođendaski poklon dobila džip AUDI Q7

Ana Nikolić prošetala je crvenim tepihom na rođendanskom slavlju magazina Story držeći pod ruku svog novog dečka Dalibora Matića, biznismena iz Ciriha.

Atraktivna pevačica i Matić vezu su otpočeli ovog leta, a koliko su emocije koje gaje jedno prema drugome jake govori i činjenica da je galantni biznismen Ani za rođendan poklonio novi automobil. Ana je, naime, dan pre Storyjevog partija, 27. septembra proslavila svoj 31. rođendan žurkom u Ellington’s klubu hotela Hyatt, a Matić ju je obradovao nesvakidašnjim darom – džipom Audi Q7.

Partiju koji je Nikolićeva organizovala prisustvovalo je dvadesetak njenih najbližih prijatelja, a od javnih ličnosti među zvanicama su bili Mima Karadžić, Saša Kovačević, Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić i Slavica Tripunović Dajana. Goste je zabavljao Ex-Yu bend, koji je inače prati Anu na nastupima, a i zgodna Paraćinka latila se mikrofona otpevavši u duetu sa Sašom Kovačevićem pesmu Još ti se nadam. Enterijer Ellingtons kluba bio je u u crvenoj i beloj boji, a iznad stola za kojim je Ana sedela bio je veliki ukras od balona u obliku slova A.

makonda-tracker