Sergej Trifunović: Iznenadni krah snažne ljubavi

3
Mada su mnogi verovali da će desetomesečnu vezu krunisati brakom, popularni glumac Sergej Trifunović i njegova devojka Ana Vučelić nedavno su odlučili da se rastanu
foto: Milovan Knežević
foto: Milovan Knežević

Popularni glumac Sergej Trifunović, koji je za razliku od većine kolega sa sličnim ambicijama snimio nekoliko filmova u holivudskoj produkciji, pre dve nedelje stavio je tačku na romansu sa dvadesetdvogodišnjom studentkinjom Fakulteta za medije i komunikaciju Anom Vučelić. Iako su mnogi verovali da je šarmantna brineta pronašla magičnu formulu kojom bi zadržala ovog neizlečivog zavodnika, takve pretpostavke pokazale su se kao netačne. Prema rečima ljudi bliskih ovom paru, ćerka bivšeg visokog funkcionera Socijalističke partije Srbije Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović, od prvog susreta uspela je da osvoji srce ovog tridesetsedmogodišnjeg šarmera pa je mnogima delovalo kako njihovu ljubav niko i ništa ne može da pokvari. Pošto su od početka veze bili izuzetno bliski, Ana je Sergeja vrlo brzo predstavila roditeljima koji su ga prihvatili s oduševljenjem. Zaljubljeni dvojac svoja nežna osećanja neretko je ispoljavao i po popularnim beogradskim kafićima, a njihove emocije hipnotisale su skoro sve koji bi se našli u njihovoj blizini. Međutim, oni ni tada nisu želeli da komentarišu svoj odnos.

- Moj privatni život je moja lična stvar. Ja nisam javna ličnost i zbog toga ne osećam nikakvu obavezu da svoju intimu delim sa medijima - rekla je Ana pre devet meseci za magazin Story.

Idiličnu ljubavnu romansu pre tri meseca počele su da narušavaju sitne razmirice koje su vremenom postajale sve jače i razornije. Shvativši da se njihove emocije gase nakon deset meseci veze, Vučelićeva i Trifunović odlučili su da se rastanu i da svako nastavi svojim putem. Raskid je kako tvrde njihovi prijatelji mnogo teže pao Ani. Ona je navodno ubrzo utehu za ljubavne jade pronašla u drugom mladiću, delimično i zbog toga što se nadala da će njena nova romansa Sergeja učiniti ljubomornim.

Suprotno Aninim očekivanjima, Trifunovića izgleda da ne interesuje njen ljubavni život posle raskida jer je smireno prihvatio činjenicu da je njegova bivša draga svoje srce poklonila drugom muškarcu. Ipak, samo nekoliko dana pre rastanka činilo se da će njihova veza opstati. Naime, najpre su na Crnogorskom primorju 14. avgusta partneri uživali zajedno u proslavi Aninog dvadeset i trećeg rođendana, a glumac je bio dovoljno maštovit da svojoj dragoj umesto torte pokloni veliko parče čokoladne torte na kojoj je bila svećica. Drugog dana septembra i Sergej je slavio svoj trideset sedmi rođendan u Aninom i društvu bliskih prijatelja, sa kojima se zabavljao do ranih jutarnjih časova. Međutim, za manje od deset dana njih dvoje su kao da pre toga nisu delili strasne emocije krenuli odvojenim putevima. Ipak, raskid u njihovom slučaju nije doneo i ružne reči, pa su posle skladne veze zadržali prijateljski odnos, što se može videti po njihovom čestom kontaktu na Internet portalu Facebook.

Pre Ane, poznati zavodnik zabavljao se s anonimnom Bojanom. Budući da je to prva devojka s kojom se pojavio u javnosti i to na premijeri holivudskog filma War Inc u kojem je zaigrao pored Hilari Daf, mnogi su smatrali da je to njegova najozbiljnija veza. Ali, posle samo pet meseci, Bojana je ipak bila ostavljena. U Sergejovom naručju bile su brojne srpske lepotice, a on već čitavu deceniju važi za jednog od naših najpoželjnijih neženja.

makonda-tracker