Saša Matić: Žurka za tatinu princezu

0
Folk pevač Saša Matić i njegova supruga Anđelija priredili su starijoj naslednici Aleksandri raskošnu zabavu povodom šestog rođendana na kojoj je ona osmislila sve detalje - od haljine do slavljeničke torte
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Popularni folk pevač Saša Matić i njegova supruga Anđelija protekle srede priredili su svojoj starijoj ćerkici Aleksandri raskošnu proslavu šestog rođendana. Budući da je njihova preslatka princeza ove godine krenula u predškolsko, roditelji su joj prvi put priuštili zabavu kakvu je dugo priželjkivala. Ponosni pevač i njegova životna izabranica odlučili su da slavlje svoje devojčice organizuju na beogradskom splavu Ada, dok su sve ostalo uredili po njenim željama pa je tako mala Aleksandra sama izabrala rođendansku haljinu, slavljeničku tortu, kao i  goste za rođendan.

- Aleksandra je pozvala svoje drugare iz školice, a počasni gost bila je njena dvogodišnja sestra Tara, čiji smo rođendan proslavili pre dva meseca. Starija ćerka je krenula u predškolsko, dok smo mlađu upisali u obdanište, a posebno smo srećni zbog toga što se obe lepo slažu sa decom – ističe Anđelija.

Pevačeva šestogodišnja ćerkica dobila je pregršt zanimljivih poklona, a najdraži joj je malteška pudlica koju je dobila od svoje drugarice Taše.  

- Iako obe ćerke obožavaju pudlicu koju je Aleksandra dobila, nismo u mogućnosti da je čuvamo u stanu, tako da smo psa  odneli u dvorište Anđelijine majke – kaže Saša. – Ćerkica je želela da od nas dobije fotokopir aparat, ali tu želju ispunićemo joj tokom narednih dana. Na rođendanu smo se svi odlično proveli, a deca koja su bila na zabavi, najviše su uživala. Želeli smo da ispoštujemo njene želje pa smo joj tako dozvolili da izabere sve rođendanske detalje jer je to njen dan.

S obzirom na to da je izuzetno privržen porodici, Saša je zbog rođendana starije ćerke prekinuo snimanje albuma u Nemačkoj. Iako obe devojčice tretira kao princeze, pevač se trudi da nijedna od njegovih naslednica ne bude razmažena. 

- Aleksandra i Tara su divne devojčice koje odlično znaju šta im je dozvoljeno, a šta nije. Nikada ne traže nerealne poklone jer smo ih od malih nogu naučili da cene ono što imaju. Upravo zbog toga što me svakodnevno raduju svojim divnim ponašanjem, srećan sam kada im jednom godišnje priredim nezaboravnu zabavu – iskren je pevač.

makonda-tracker