Jelena Tomašević: Udvarači mi stalno prilaze

1
Pop pevačica Jelena Tomašević ne haje za raskid sa glumcem Ivanom Bosiljčićem, već s osmehom korača ka novim radnim pobedama, a nedavni obilazak Portugala ulio joj je dodatnu energiju
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Pop pevačica Jelena Tomašević konstantno je na meti domaćih medija, kako zbog svojih uspešnih poslovnih poduhvata, tako i zbog intrigantnih priča iz njenog emotivnog života, u kojem više nema mesta za šarmantnog glumca Ivana Bosiljčića, s kojim je pred početak leta prekinula jednogodišnju romansu. Otkako je uzdignute glave izašla iz emotivne bure koja ju je snašla, ova dvadesetpetogodišnja umetnica posvetila se realizaciji poslovnih planova. Međutim, svoje srce nije zatvorila ni za novu ljubav koju ne priziva, već čeka da joj se sama dogodi. Zato je i vrlo oprezna sa udvaračima koji joj maltene svakodnevno prilaze u želji da se približe jednoj od najemotivnijih devojaka sa domaće javne scene.

- Udvarači i fanovi stalno mi prilaze, ali uvek sam znala da ih ispoštujem i da njihove komplimente prihvatam s osmehom – kaže Jelena nakon višemesečnog medijskog ćutanja i otkriva koliko joj je stabilnost u ljubavnom životu neophodna kao motivacija pri realizaciji ciljeva u muzici.

- Za uspešnost poslovnih poduhvata prvenstveno su neophodni talenat i velika želja da uspemo, a uz ljubav svi su poduhvati mnogo lakši i lepši – sigurna je mlada pevačica koja se početkom prošle nedelje vratila iz Portugala gde je dočekana kao velika internacionalna zvezda.

- U Portugalu je održana evrovizijska žurka gde su pevali mnogi pevači sa prethodnih Evrovizija, tako da smo imali priliku da se ponovo družimo, ali ovoga puta opuštenije i bez stresa oko takmičenja. Pozvao me je Kristijan Rodik, predsednik Udruženja evrovizijskih fanova OGAE u Portugalu. Sa zadovoljstvom sam se odazvala jer obožavam tu zemlju zbog fado muzike i saudad gitare. Na samoj žurki pevala sam svoje pesme Oro i Okeani na srpskom i portugalskom jeziku, što je oduševilo publiku. Prvi put sam uživala u čarima Atlantskog okeana, a ništa manje ni razgledajući znamenitosti Lisabona i Setubala. Imali smo prijem i ručak sa ambasadorom Srbije, gospodinom Duškom Lopandićem, koji nam je priredio obilazak grada. U Portugalu sam boravila četiri dana i zaista sam uživala slušajući muziku u njihovim restoranima i degustirajući fenomenalna vina poput porta, moscatela i favaiosa – prenosi sveže utiske Jelena koja bi uskoro trebalo da priredi solistički koncert u srpskoj prestonici.

- Prvi solistički koncert u Beogradu imala sam prošle godine u okviru Kulturnog leta na Gardošu. Ove godine održala sam mnogo koncerata po Srbiji, Crnoj Gori i Bosni, a sa zadovoljstvom mogu da najavim i solistički koncert  drugog novembra u Pozorištu na Terazijama u pratnji Brass Orchestra iz Novog Sada, kao i koncert u Sava centru 26. decembra. To kako će izgledati moji nastupi, za sada neka ostane iznenađenje, ali u svakom slučaju, obećavam buru emocija – zaključuje pop zvezda.

U poslednje vreme priča se kako je Jelena Tomašević zbog navodnih poslovnih razmirica zahladnela donose sa kolegom i producentom njenog albuma Željkom Joksimovićem, što lepa Kragujevčanka kategorički demantuje.

- Sa Željkom imam uspešnu saradnju već četiri godine. Izuzetno smo zadovoljni dosadašnjim uspehom mog albuma, a u oktobru imamo zajedničke koncerte u Atini i Solunu.

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker