Robi Vilijams nastupa sa Take That sledećeg meseca

0
Popularni pevač pozvan je da nastupi na specijalnom koncetu Gerija Berloua, iz benda Take That, koji će biti organizovan u dobrotvorne svrhe. Vilijams planira i nastup sa bendom na jednom od manjih koncerata sledećeg meseca

Robi, koji je napustio Take That 1995. godine, neposredno pre nego što se grupa raspala, rekao je nedavno da je spreman za povratak u bend.

- Nešto će se konačno dogoditi. Geri i ja smo se mnogo družili u poslednje vreme i pričali o raznim stvarima. To je stvarno zadivljujuće. Uvek sam želeo da budem član benda, čak i kada smo se raspadali.

Ovih dana Robi je viđen kako sa svojom devojkom Ajdom Fild ide u lov na vanzemaljce. Pevač, koji se nedavno vratio u London, išao je nekoliko puta na noćne izlete u Kredl Hil, u južnoj Engleskoj, gde je sa devojkom pokušavao da snimi neki NLO. Kredl Hil je inače čuveno mesto koje su šezdesetih i sedamdesetih opsedali lovci na NLO, pokušavajući da nađu dokaze da su vanzemaljci posećivali zemlju. Mesto je u poslednje vreme ponovo aktuelno među onima koji veruju u postojanje života van naše planete, pa su Robi i Ajda pokušali u nekoliko navrata da se sretnu sa malim zelenima.

makonda-tracker