Emina Jahović: Lečim se homeopatijom

2
Pevačica Emina Jahović-Sandal u novom broju magazina Story govori o strahu od letenja koji pokušava da prevaziđe uz pomoć homeopatskih lekova, kao i o tome kako osvežava svoj brak sa turskom zvezdom Mustafom Sandalom
Foto: privatna arhiva
Foto: privatna arhiva

Pop pevačica Emina Jahović-Sandal boravila je prošle nedelje u Srbiji, gde je najavila svoj prvi solistički koncert u Beogradu, 25. oktobra u Sava centru. Tom prilikom pojavila se na konferenciji za medije znatno mršavija nego ranije, a za Story je otkrila kakvi je problemi muče i koju terapiju primenjuje kako bi revitalizovala svoj organizam i oslobodila se svih svojih strahova.

- Od prošle nedelje počela sam da uzimam homeopatski lek koji se masovno koristi u Francuskoj i Americi. Doktor Nermin Gruštinac iz Novog Pazara, po profesiji anesteziolog, vodi računa o mom zdravlju. On mi je preporučio preparate na bazi bilja koji pospešuju otklanjanje svih strahova i čiste organizam – kaže Emina i objašnjava sve prednosti ove terapije.

Emina će se uskoro uključiti u kampanju porodice prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića u prevenciju kancera.

- Dobila sam poziv od princeze Katarine i počastvovana sam zbog toga što sam baš ja izabrana da doprinesem prevenciji raka. Sve što mogu da učinim u humanitarne svrhe, uradiću bez problema. Danas skoro svaka familija u Srbiji, nažalost, ima nekoga ko je oboleo od kancera – objašnjava atraktivna brineta, koja je za naš magazin otkrila i kako bi reagovala kada bi njen suprug Mustafa Sandal doveo još jednu ženu.

Nikola Rumenić

Više o ovoj temi pročitajte u 209. broju magazina Story, koji je u prodaji od 21. septembra.

makonda-tracker