Svetlana Ceca Ražnatović: Krštenje mog najmlađeg anđela

2
Pevačica Ceca Ražnatović priredila je proslavu u čast krštenja svog sestrića Viktora, a svečanom činu po starim južnjačkim običajima nije prisustvovala njena sestra i dečakova mama Lidija Ocokoljić
foto: Story press
foto: Story press

Neizmernu porodičnu sreću folk dive Svetlane-Cece Ražnatović pre desetak dana uveličalo je i krštenje njenog četvoromesečnog sestrića Viktora, sina pevačicine mlađe sestre Lidije Ocokoljić, kojem je ona s ponosom prisustvovala. Po pravoslavnim običajima, svečani obred obavljen je u Crkvi svetog Arhangela Gavrila na Autokomandi, koja je, ispostavilo se, sudbonosna za članove porodice Ražnatović. U tom hramu krštena su i Cecina deca Veljko i Anastasija, kao i Lidijina ćerka Helena, a slavna pevačica u njemu je izgovorila i sudbonosno da svom sada pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu. Malenog Viktora koji je rođen petog maja, krstio je Slaviša Stojanović, venčani kum Lidije i Predraga Ocokoljića, a gosti su posle crkvene ceremonije otišli u Cecinu porodičnu vilu na Dedinju, gde je upriličen svečani ručak. Sestra folk pevačice nije prisustvovala krštenju, dok je njen suprug Predrag, fudbaler kiparskog Anortozisa, došao u Beograd samo na jedan dan.

- Lidija nije bila prisutna na krštenju jer po starim južnjačkim običajima kojih smo se pridržavali, mame ne prisustvuju tom činu – objasnila je Ceca koja je po izlasku iz crkve častila trubački orkestar, ali u svom domu nije pravila zabavu uz muziku.

- Pošto za veće slavlje nismo imali dovoljno vremena jer je moj zet morao da se vrati na Kipar, priredili smo svečani ručak samo za prijatelje i kumove.  Za celu našu porodicu bio je to izuzetno svečan i važan čin, a Veljko i Anastasija naprosto su isijavali srećom zbog svog malenog brata koji je, zapravo, moj klon – ističe šarmantna pevačica u čijem domu su se u čast malenog Viktora na simboličnom slavlju okupili i fudbaler Saša Zimonjić, kao i Cecini i Lidijini bliski prijatelji Biljana Spasić i Sreten Radović.

Svi ljudi iz neposrednog pevačicinog okruženja istrajni su u želji da zgodnu mamu nateraju na snimanje još jednog CD-a, dok joj pojedini prijatelji, poput njene koleginice Dragane Mirković, upućuju želje da uskoro ponovo ostane u drugom stanju.

- Prijatelji i fanovi svakodnevno me kritikuju i kažu: Ceki, ulazi u studio, a ja čekam melodije koje će me posebno privući. Najmanji problem je da na odgovarajuće kompozicije Marina Tucaković napiše dobar tekst, ali ja ne želim u svojoj kolekciji samo još jedan album, već CD sa pesmama kojima ću biti u potpunosti zadovoljna – kaže gospođa Ražnatović koju nisu preterano uzbudile medijske spekulacije o tome kako, navodno, postoji mogućnost da u skorije vreme ponovo zatrudni.

- Navikla sam na svakakve priče, realne i nerealne. Stomak ne može da se sakrije, kao ni kašalj, pa ni ja u tome ne bih bila izuzetak. Obožavam decu pa i ako mi se trudnoća desi, sigurno je neću kriti. Uostalom, ne naziva se tek tako drugo stanje blagoslovenim. Hvala mojoj dragoj Dragani Mirković na lepim željama – završava Ceca.

Nikola Rumenić

makonda-tracker