Ivana Banfić: Prvo letovanje sa sinom

0
Hrvatska pevačica Ivana Banfić otputovala je na ostrvo Pag na prvi godišnji odmor sa suprugom, TV realizatorom Krunom Ladišićem i sinom Janom
odmor
odmor

Vlasnica jednog od najmoćnijih glasova na hrvatskoj pop sceni priznala je da je strahovala kako će sinčić Jan podneti putovanje, ali da sada beskrajno uživaju u zajedničkim trenucima.

- Ovo je naš prvi godišnji odmor utroje, a meni je to ujedno i najlepši godišnji odmor do sada. Promena klime svima nam je dobro došla, a ja možda i najviše uživam, jer sam mesecima ležala u krevetu zbog čuvanja trudnoće. Kruno, Jan i ja uživamo pomalo penzionerski, ali nikada ovakvu vrstu odmora ne bih menjala za neke lude noćne provode – priča novopečena mama za zagrebački Jutarnji list.

Šarmantna pevačica otkrila je i neke detalje o svom sinu Janu, koga je donela na svet desetog juna u Zagrebu.

- On je sada već velika bebica, ima tri i po meseca, a sve vreme se smeje i guguće. Poslednjih desetak dana pokušava i da ustane uz pomoć ruku, ali i da sedne - razneženo je otkrila pevačica, koja će sa svojim najmilijima na moru ostati sve do sredine oktobra, a povratak na scenu planira tek krajem godine.

makonda-tracker