Procureo prvi singl sa albuma Suzan Bojl (VIDEO)

3
Pojavljivanje Suzan Bojl u emisiji Britain's Got Talent joj je izmenio život i doneo popularnost neslućenih razmera. I ako je ovo takmičenje završila na drugom mestu, ostala je najpopularniji učesnik ove emisije, a album prvenac koji treba da izađe u nove
foto: ITV promo
foto: ITV promo

Posle osvajanja drugog mesta u emisiji Britain's Got Talent i nervnog sloma koji je doživela posle iste, malo je ko verovao da će Suzan Bojl uspeti da se vrati, i nastavi da svojim glasom oduševljava slušaoce širom planete. Međutim, to se desilo! Suzan se vratila i završava svoj prvi album pod naslovom "I dreamed a dream" koji će se pojaviti u prodaji 24. novembra. I ako do tog datuma ima više od 2 meseca, album već obara rekorde prodaje, te je za prvih nekoliko dana rezervisano preko 100.000 primeraka, što ga čini jednim od najiščekivanijih albuma poslednje decenije.

Kao posledica tolike tenzije, na popularnom sajtu za deljenje video sadržaja YouTube procureo je i prvi singl sa albuma pod naslovom Wild Horses (Divlji konji), koji verovatno i najbolje dokazuje koliko je sva tenzija opravdana. Poslušajte.

Nebojša Radović

makonda-tracker