Dženifer Aniston: Potreban mi je odmor

0
Popularna glumica Dženifer Aniston, otkrila je kako će na neko vreme da se povuče iz sveta glume da bi podstakla svoj avanturistički duh
foto: Red Dot
foto: Red Dot

Četrdesetogodišnja glumica Dženifer Aniston koja je nedavno završila sa snimanjem filma The Bounty u Njujorku, rešila je da nakon promocije filma Love happens, napravi pauzu od godinu dana kako bi se odmorila od glume.

- Rešila sam da dozvolim sebi da odlutam nekuda gde bih mogla da proživim avanturu. U nove poslove sigurno neću ulaziti pre januara. Baciću se na rad u svojoj produkcijskoj kući Eho – izjavila je najpoznatija devojka iz komšiluka.

Uprkos tome što priznaje da joj je odmor preko potreban, Dženifer se ne žali na svoj prenatrpani raspored aktivnosti. Kada god je pod stresom ili se loše oseća, glumica koristi svoj razrađeni mehanizam suočavanja sa problemima.

- Stvar je u tome da je neophodno da usvojiš kao takvu, činjenicu da je um uvek iznad materije. Na taj način posmatrajući stvari, možeš da uvidiš kako uvek sve može da ispadne i mnogo gore – rekla je Dženifer u izjavi za televiziju Fox News.

U filmu Love Happens, koji govori o udovcu koji noseći se sa tugom piše knjigu koja postaje bestseler, Anistonova glumi zajedno sa Aronom Ekhartom koji tvrdi da je biti pored nje ostvarenje sna snova.

- Najbolji momenti u filmu su one scene u kojima se zaljubljujem u Dženifer. Sjajno smo se proveli snimajući ih. Ranije su mi pričali o tome kako je sjajna, ali tek sada, kada smo se upoznali, u to sam se i uverio  – otkrio je Ekhart.

 

makonda-tracker