Banderas podržava Melani Grifit u lečenju

0
Holivudska glumica Melani Grifit, koja se po treći put leči od zavisnosti, na terapije dolazi sa članovima svoje porodice, koji aktivno učestvuju u njenom lečenju. Njen muž, Antonio Banderas otkrio je probleme s kojima se suočavaju i načine na koji pokušavaju
foto: Red Dot
foto: Red Dot

Glumičin suprug, Antonio Banderas, sa kojim Melani Grifit ima dvanaestogodišnju ćerku Stelu, objavio je da čitava porodica učestvuje u njenom lečenju. Zgodni glumac smatra da će se Melani potpuno oporaviti samo ako je svi koje voli budu podržali.

- Redovno idemo na terapijske grupe sa drugim porodicama koje imaju slične probleme – rekao je Banderas u TV šouu koji void Elen Deženeris.

- Rekao sam tim ljudima da ne treba da se stide, već da se hrabro suoče sa svojim problemom. Ne treba se kriju od toga, jer se na kraju tunela nazire divan poklon – povratak osobe koju volite. To je ono što i ja tražim – otvoreno kaže glumac.

Pedesetdvogodišnja Melani, koja pored Stele ima još dvoje dece iz prethodnih brakova – dvadesetčetvorogodišnjeg sina Aleksandra Bauera i četiri godine mlađu ćerku Dakotu Džonson, primljena je u avgustu u bolnicu Juta Sirk Lodž, gde su lečene i Lindzi Lohan i Kristen Dunst. 

Melani je na odvikavanju po treći put, a do sada je bila na tretmanima zbog zavisnosti od alkohola, kokaina i analgetika. Banderas kaže da se ovoga puta prijavila preventivno, jer je postala nervozna pošto je uzimala analgetike koje joj je lekar prepisao posle povrede na skijanju, pre 18 meseci.

- U martu mi je rekla da se oseća loše i da misli da bi trebalo da se prijavi na rehabilitaciju. Cela porodica je uz nju, a ja je u potpunosti podržavam, ovoga puta više nego ikad. Jako sam ponosan na nju – rekao je Banderas i negirao da je uslovljavao Melani razvodom.

- Govorilo se da sam svojoj ženi postavio ultimatum, te da sam pretio da ćemo se razvesti zbog njene zavisnosti. Melani je zavisnik već mnogo godina i do sada smo uvek uspevali da se izborimo s tim. To kažem glasno i jasno. Nikada se nismo stideli zbog toga, a pre ove situacije ona je šest godina bila čista i trezna.

makonda-tracker