Ivan Zeljković: Najlepše je kada se čeka

0
Iako su pre samo osam meseci dobili ćerkicu Petru, bračni par Ivan i Vesna Zeljković već sada se polako pripremaju za dolazak na svet još jednog člana svoje porodice
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Kada su 6. novembra 2008. godine postali ponosni roditelji male princeze Petre, voditelj kviza Želite li da postanete milioner, Ivan Zeljković i njegova supruga Vesna nisu ni slutili da će se vrlo brzo njihovim domom začuti plač još jednog deteta. Supružnici koji su oduvek želeli da imaju punu kuću mališana, narednog proleća ponovo će uploviti u najvažnije životne uloge roditelja, a šarmanti voditelj ni u jednom momentu ne može da sakrije radost povodom ove predivne novosti.

- Kada smo saznali da je Vesna ponovo u blagoslovenom stanju, mojoj sreći nije bilo kraja! Ona je sad tek u drugom mesecu i zasad je sve uredu. Pošto je u ranoj trudnoći, još uvek ne znamo da li će Petra dobiti batu ili seku, ali pol deteta ni meni ni mojoj supruzi nikada nije bio važan. Samo da bude živo i zdravo - otkriva tridesetčetvorogodišnji Ivan.

Kako bi uživali u prvim mesecima Vesnine trudnoće i ovu vest sačuvali samo za sebe, bračni par proveo je mesec dana u Grčkoj. Daleko od beogradske vreve i poslovnih obaveza, porodica Zeljković uživala je u svakom novom danu ispunjenom radostima. Upravo na obali mora, osmomesečna Petra načinila je i svoj prvi korak, a ponosni roditelji nisu krili svoje oduševljenje.

- Proveli smo predivnih mesec dana na Halkidikiju. Pošto smo u Beogradu i Vesna i ja prezauzeti, u potpunosti smo se posvetili jedno drugom. Osim što smo se pošteno odmorili, Petra nas je oboje neizmerno usrećila pošto je prohodala, a to je ono što sve roditelje uvek oduševi. Na početku su to bili sitni nesigurni koraci, a sada već korača kao prava mala devojčica, čak se više ne pridržava ni za moju ruku - sa osmehom prepričava Zeljković.

Kao pravi džentlmen, Ivan se svakodnevno trudio da što više olakša prve dane trudnoće svojoj voljenoj. Tokom odmora vodio je računa o njihovoj devojčici, organizovao romantične večere i šalama I dosetkama do suza zasmejavao izabranicu svog srca kojoj osmeh zadovoljstva nije silazio sa usana. Tridesetjednogodišnja Vesna nije zahtevna trudnica, pa svog supruga ne opterećuje raznim željama i čudnim zahtevima koji su tipični za žene u drugom stanju. 

- Petra i ja se trudimo da našoj najdražoj i najvoljenijoj ženi na svetu, olakšamo svaki božji dan. Nas dvoje smo se tokom odmora igrali na plaži dok je ona uživala leškareći u ležaljci, pošto je u Beogradu vrlo teško pronaći vreme za opuštanje. Ne mogu da vam opišem koliko se radujem ovom proleću i sa nestrpljenjem čekam našu novu bebu - završava Ivan Zeljković koji se polako priprema za novu sezonu jednog od najgledanijih kvizova.    

Piše: Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker