Megan Fox: Žene imaju moć

0
Glumica Megan Fox smatra da ne može da ima pravu vezu ukoliko je neko primorava da se toj osobi obaveže i kaže da uživa u dominantnoj ulozi kojoj teži kada je u vezi sa nekim muškarcem

- Mogu u potpunosti da se isključim kada su u pitanju muškarci koji su u mojoj blizini. Tada, čak i da Bred Pit stoji pored mene, ne bih ga ni pogledala. Međutim, isto tako, ako baš hoću, mogu da obratim pažnju na muškarce oko sebe te, ako to poželim, imam neku vrstu veze sa njima. Kada je reč o zaista pravim vezama, one su isključivo stvar uma – objasnila je Megan svoju ljubavnu teoriju za magazin Cosmopolitan.

Dvadesetrogdišnja zvezda filma Transformersi užasava se muškaraca koji insistiraju na svojoj moći i na taj način pokušavaju da zadive žene. Ona smatra da svaka žena koja je u heteroseksualnoj vezi treba da bude dominantna.

- Meni ne treba ničija moć, imam svoju! Osećam se prilično superiorno u odnosu na muškarce, pa ih zato uvek nazivam dečacima, jer na taj način pokušavam da ih spustim na zemlju – objašnjava Megan Fox svoj odnos prema muškom polu.

makonda-tracker