Srbija dobila prvake i prvakinje u odbojci na pesku

Proteklog vikenda završen je turnir u odbojci na pesku u Novom Sadu i proglašeni su finalisti
0
1 / 2 Foto: Promo

Poslednji turnir serije Vip Beach Masters, prvenstva Srbije u odbojci na pesku u organizaciji kompanije Vip mobile i Odbojkaškog saveza Srbije, završen je u nedelju svečanom ceremonijom dodele nagrada na Štrandu u Novom Sadu.

Ovogodišnji nosioci prestižne titule šampiona Srbije su timovi koji su zbirno osvojili najviše bodova na sva tri turnira ove serije: Milutin Ivanković/Bojan Mladenović iz Velikog Gradišta koji su ovde osvojili i treće mesto, kao i Beograđanke Ivana Isailović/Jelena Blagojević ujedno i pobednice novosadskog turnira.

Za kvalifikacije za novosadski turnir prijavilo se čak 48 ekipa iz cele Srbije, dok se u glavnom delu takmičilo 16 muških i 8 ženskih timova. Pobednicima ovog turnira su pripali trofeji i nagrade od 1.800 evra, dok su pobednice osvojile 1.300 evra.  Turnir su svojim prisustvom upotpunili i mnogobrojni ljubitelji sporta, predstavnici medija i javne ličnosti među kojima su bivši i sadašnji odbojkaški reprezentativci Vasa Mijić i Marko Podraščanin koji su navijali iz ekskluzivne VIP lože.

makonda-tracker