Mekoli Kalkin pravi otac najmlađeg sina Majkla Džeksona?

1
Prema navodima britanskog tabloida The Sun, biološki otac Prinsa Majkla 2, zvanog Blanket, jeste zvezda dečijih filmova Sam u kući Mekoli Kalkin

Kralj popa navodno je zatražio od svog dugogodišnjeg prijatelja Mekolija da donira svoju spermu surogat majci, pošto je u njega imao poverenja i izuzetno mu se divio, piše Sun.

- Mekoli i Majkl bili su najbolji prijatelji. On je bio jedan od retkih ljudi kojima je muzičar verovao, a Mek ga nikada nije izneverio. Kalkin je bio Džeksonov idol i zato ga je zamolio da donira spermu - ispričao je izvor, dodavši kako je američka zvezda zapravo uvek želela da mu Mekoli bude sin, a Blanket je za to bio najbolja zamena.

Plavokosi glumac u vreme doniranja sperme imao je dvadeset i dve godine, a sa Majklom se sprijateljio mnogo ranije u jeku svoje popularnosti, kada mu je bio u poseti na ranču Neverland 1991. godine. Zvezda filmova Sam u kući glumio je i u Džeksonovom spotu Black&White, a nikada nije skrivao da je sa pop zvezdom često delio i postelju, svedočeći u Majklovu korist 2005. godine kada se ovaj našao na sudu zbog pedofilije.

Dvadesetdevetogodišnji glumac, koji je inače i kršteni kum svo troje Džeksonove dece, nije želeo da komentariše ove navode, iz poštovanja prema svom preminulom prijatelju.

makonda-tracker