Ivan Zeljković: Jedva čekam proleće

0
Iako su pre samo osam meseci dobili ćerkicu Petru, bračni par Ivan i Vesna Zeljković već sada se polako pripremaju za dolazak na svet još jednog člana njihove porodice
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Kada su 6. novembra 2008. godine postali ponosni roditelji male princeze Petre, voditelj kviza Želite li da postanete milioner, Ivan Zeljković, i njegova supruga Vesna nisu ni slutili da će se vrlo brzo njihovim domom začuti plač još jednog deteta. Supružnici koji su oduvek želeli da imaju punu kuću mališana, narednog proleća ponovo će uploviti u najvažnije životne uloge roditelja, a šarmantni voditelj ni u jednom momentu ne može da sakrije radost povodom ove predivne novosti.

- Kada smo saznali da je Vesna ponovo u blagoslovenom stanju, mojoj sreći nije bilo kraja! Ona je sad tek u drugom mesecu i zasad je sve u redu. Pošto je u ranoj trudnoći, još uvek ne znamo da li će Petra dobiti batu ili seku, ali pol deteta meni i mojoj supruzi nikada nije bio važan. Samo da dete bude živo i zdravo - otkriva tridesetčetvorogodišnji Ivan.

Piše: Aleksandra Dimitrijević

Tekst pročitajte u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od 1. septembra.

makonda-tracker