Marijana Mićić: Strasna ljubav posle bolnog raskida

5
Nakon što je okončala petogodišnju romansu sa verenikom Borisom Nikolićem, glumica i voditeljka Marijana Mićić uplovila je u vezu sa Andrejem Kalezićem sa kojim je provela odmor u Budvi
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Posle pet godina iskrene ljubavi, glumica i voditeljka Marijana Mićić okončala je vezu sa svojim verenikom Borisom Nikolićem. Iako je njihova ljubav uspela da prevaziđe brojne prepreke i preživi daljinu koja ih je razdvajala čak tri godine dok je on živeo u Milanu, pre dva meseca bivši partneri stavili su tačku na vezu, ali i zajedničku svakodnevicu. Razlika u načinu života i shvatanjima doprinela je krahu romanse, a nakon nekoliko neuspešnih pokušaja da se prilagode jedno drugom, oboje su uvideli da je rastanak jedino rešenje.

Dvadesetsedmogodišnja voditeljka nikada nije želela javno da govori o svojoj ljubavi sa bankarom, ali je neposredno posle raskida prijateljima poverila da je uživala u zajedničkom životu sa Borisom u ljubavnom gnezdu smeštenom u centru Beograda nedaleko od hotela Palas, i da je, uprkos tome, morala da raskine veridbu pošto nije videla svetlu budućnost svoje veze.

Još u vreme rijaliti programa Operacija Trijumf, u okviru kojeg je vodila emisiju Najgori od sve dece, mediji su Marijanu dovodili u vezu sa mladim pevačem Nikolom Sarićem Sajkom, aludirajući na to da je prevarila dečka. Iako se tada pričalo da su i raskinuli zbog njene nevere, snažne emocije između voditeljke i njenog dragog bile su dovoljan razlog da njihov odnos ostane nepromenjen.

- Nije istina da smo Boris i ja raskinuli. On me dovoljno poznaje i veruje da se između Nikole i mene ništa nije desilo - ispričala je Marijana za Story.

Ipak, za samo nekoliko meseci strasti su se utišale, a lepa umetnica shvatila da njena romansa nema perspektivu. Kako bi što brže i bezbolnije prebolela raskid, Mićićeva se odmah posle rastanka fokusirala na posao i ponovni angažman na rijaliti serijalu Veliki brat koji u septembru počinje da se emituje na TV B92.

I ne sluteći da će joj se nova ljubav desiti tako brzo posle kraha duge veze, fatalni susret sa Andrejem Kalezićem učinio je da Marijana ponovo oseti leptiriće u stomaku.

Piše: Ksenija Konić

Tekst pročitajte u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od 1. septembra.

makonda-tracker