Hoće li to biti uskoro?

Ceca Ražnatović: Veljko će preuzeti slavu kad se oženi

0

Folk pevačica je rekla da će njen sin naslediti slavu u trenutku kada bude bio spreman na to

Ceca Ražnatović i Veljko, foto: Instagram
Ceca Ražnatović i Veljko, foto: Instagram

Ceca Ražnatović slavi najveću srpsku slavu Svetog Nikolu, a tradiciju slavlja ponela je još iz kuće svojih roditelja. Kako kaže, imala je tu sreću da je i posle udaje nastavila da slavi istu slavu.

Ko je sve došao na slavu kod Cece Ražnatović, pogledajte OVDE.

- To je i moja devojačka slava koju sam proslavljala u porodičnoj kući u Žitorađi, a kada sam se udala za Željka objedinili smo proslavu ovog praznika. Od mene će slavu naslediti moj sin Veljko, kada za to dođe vreme. Najranije kad se oženi - kroz osmeh počinje razgovor za Blic Ceca, kojoj je dan slave počeo onako kako običaji nalažu.

Ceca otkrila istinu o Arkanovom satu, a više o tome, pročitajte OVDE.

 

 

 

 



Sveštenik je u toku dana došao u dom Ražnatovića, gde je osveštao slavski kolač i zadržao se četrdesetak minuta, a zatim je usledio porodični ručak i lomljenje kolača.

Majka Mira i otac Slobodan došli su dan ranije kako bi joj pomogli oko priprema. Na posnom meniju su se našli: pijani šaran, morski plodovi, prebranac, sarmice s rakovima i druge đakonije.
 
- Volim da učestvujem u svim tim divnim običajima koji prate organizaciju proslave, ali isto tako zbog brojnosti gostiju ne postoji šansa da sva ta jela pripremim sama. Uvek kažem da je jedino važno da svi gosti budu siti i zadovoljni - kaže pevačica.

Na porodično slavlje su, pored familije, pozvani pevačicini prijatelji, ali i drugovi Cecine dece Anastasije i Veljka.

 

makonda-tracker