Posle veridbe stiže i beba

2
Voditeljka Ana Mihajlovski i njen dečko Mirko Grubin nedavno su otpočeli zajednički život i ozvaničili svoju jednogodišnju vezu veridbom, a kruna njihove snažne ljubavi navodno će biti njihova prva zajednička prinova
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Dvadesetsedmogodišnja voditeljka Ana Mihajlovski, tačno godinu dana od javnog priznanja raskida sa direktorom producentske kuće Emotion Goranom Stamenkovićem, verila se u Španiji sa svojim dečkom Mirkom Grubinom. Dvadesetšestogodišnji biznismen koji je odnedavno preuzeo poslovanje u porodičnoj firmi za proizvodnju anatomske obuće Grubin, sa sedištem u Staroj Pazovi, nakon što je završio studije u Njujorku, vratio se u Srbiju i sada zvanično radi kao direktor marketinga. Višenedeljni odmor u julu, iskoristio je da sa svojom devojkom ode na romantično putovanje u Španiju i Italiju i pokloni joj verenički prsten.

Informacija o konačnom povratku dragog iz Amerike najviše je obradovala mladu mamu dvoipogodišnje Ive, koju je voditeljka dobila tokom nevenčane zajednice sa Goranom Stamenkovićem, pa se Ana uopšte nije dvoumila kada je od svog dragog, s kojim se zabavlja gotovo godinu dana, čula sudbonosno pitanje. Za vreme njegovog  boravka u Velikoj jabuci, uspešno je savladavala stalnu razdvojenost od svog partnera, ali ipak nije mogla da sakrije radost i uzbuđenje zbog toga što je došao kraj romansi na daljinu.

Da se sada oseća mnogo bezbrižnije u ljubavi koja joj daje snagu i podstrek, navodno je jasno svim njenim prijateljima koji su upućeni u to da je Ana svog momka obasula i planovima o zajedničkom potomstvu. A upravo u kompanijama Emotion i Grubin poslednjih dana najinteresantnija je tema da je kruna strasnih emocija  zaljubljenog para vest da će dobiti prinovu.

Nikola Rumenić

Ceo tekst možete da pročitate u aktuelnom 205. broju magazina Story koji je u prodaji od 25. avgusta.

makonda-tracker