Katarina Šišmanović i Dejan Kitić: Sudbonosno da na obali mora

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Marijana

24-08-2009 18:27h
jao slatko! a ona je bash lepa :)
sve naj :))

Marijana

24-08-2009 18:29h
a sta je btw sa onom prichom da se 'vidja' sa goranom stamenkovicem?!

Lucija

27-08-2009 11:44h
SLAZEM SE SA MONIKOM! Poznajem ga iz mladjih dana kao i njegovo poreklo, daleko je to od "biznismena", ali danas se svako naziva biznismenom. Valjda tako lepse zvuci....

monika

26-08-2009 16:44h
htela bih da kažem da taj dejan kitic nije nikakav poznati biznismen, mozda šaner, zivim u ljubljani i ponekad kupim koji komad odeće kod njega. playboy bukvalno jest. nadam se burme nisu istog porekla kao odeća koju prodaje. također se nadam da devojka to zna i da je ovo samo priča za javnost.

Roksana

26-08-2009 22:44h
Malo se prenaglo udala, nešta smrdi iza toga...

Srdjan Pantic

27-08-2009 16:21h
Ma kog oni farbaju. Najpoznatiji ljubljanski biznismen. Mos mislit. Frajer je šaner. Od biznisa zna samo da prodaje popaljenu robu. A fudbalom se bavio u srednjoj skoli... Ni fakultet nije zavrsio tako da je i to laz. Jao bre, ko izmislja te tekstove. Cela ljubljana zna da je frajer foler. Nema para za bolja kola pa vozi A klasu... ccccc

Kekec

28-08-2009 13:48h
Boze sto su ljubomorni ljudi! Neko uspe u zivotu i venca se lepom zenom i odmah ga svi pljuju.

Marija

29-08-2009 14:01h
Kekec, nisu ljubomorni nego nisu glupi!

Vladimir

08-10-2009 21:32h
Ovog lika ne poznajem...ali sam imao prilike da razgovaram sa Katarinom..!!!I cisto sumnjam da bi napravila GRESKU!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: