Srđan Predojević: Zadivljujući prvi susret sa sinom

0
Urednik i voditelj na RTS-u Srđan Predojević i njegova verenica Mirjana Lazarević prošlog četvrtka dobili su naslednika Stefana zbog kojeg su odlučili da pomere venčanje kako bi im voljeni sin bio počasni gost
foto: Nebojša Babić
foto: Nebojša Babić

Urednik Beogradske hronike i Jutarnjeg programa na RTS-u Srđan Predojević postao je otac prošlog četvrtka. Njegova verenica, advokatica Mirjana Lazarević porodila se oko šesnaest časova i trideset minuta u GAK Narodni front i na svet je donela dečaka dugačkog pedeset i dva centimetra i teškog oko tri i po kilograma.

- Mirjana se porodila prirodnim putem i oseća se odlično - kaže presrećni tata koji nije prisustvovao momentu kada je njegov sin došao na svet.

- Porođaj je trajao četiri sata. Sve vreme bio sam ispred porođajne sale i jedva čekao trenutak kada ću prvi put ugledati svog sina. Kada se to i dogodilo bio sam toliko uzbuđen da to ne mogu da opišem. Stefan je krupna beba, podseća na jednomesečne mališane, ima dugačku kosu i za sada ne plače. U svoj dom, njega i svoju verenicu, doveo sam u ponedeljak - otkriva poznati voditelj i urednik koji će se svojoj dragoj na večnu ljubav i vernost zakleti sledeće godine.

Nikola Rumenić

Više o ovoj temi pročitajte u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od 25. avgusta.

makonda-tracker