Ksenija Pajčin: Zaljubljena sam u samu sebe

0
Atraktivna pevačica Ksenija Pajčin prepričava utiske sa nezaboravnog letovanja u Grčkoj tokom kojeg je zadržala status solerke jer je na plažama samo flertovala sa muškacima
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Zgodna pevačica Ksenija Pajčin i ove godine je deo letovanja provela u Grčkoj, a njen izbor bio je Glifada, mondensko mediteransko predgrađe Atine, u kojem ima nekoliko dugogodišnjih prijatelja. Društvo joj je pravila najbolja drugarica Sandra pa su njih dve činile vatreni ženski tandem koji je na plaži jedva odoleo brojnim muškim nasrtajima.

- Kada vide dve crne, zgodne i visoke devojke kakve smo Sandra i ja, Grci se ponašaju jednako situaciji u kojoj bi se pred njima prvi put postavio televizor u boji. Bilo je udvarača na sve strane, ali moj komentar na to sve jednak je stihovima jedne moje stare pesme: Mene ne zanima to – priča Ksenija i otkriva da je, uprkos tome što trenutno nema dečka, njeno stanje u emotivnom životu stabilno.

- Super mi je, zaljubljena sam u sebe i lepo mi je. U Grčkoj se nisam srela sa bivšim dečkom Dinosom jer on živi na ostrvu Rodos. U korektnim smo odnosima, ali jednostavno nije bilo potrebe niti prilike da se ovoga puta vidimo – otkriva atraktivna denserka koja je sa prebogatim dvadesetdevetogodišnjim Dinosom Raptakisom, sinom vlasnika lanca klubova Tadž Mahal, bila u vezi pre dve godine, a raskinuli su zbog daljine koja je učinila da emocije među njima izblede. Ovoga puta, Pajčinova se nije upuštala u letnje romanse, već se u potpunosti prepustila čarima pravog ženskog odmora.

- Pre nego sam otišla u Atinu, boravila sam sa mamom Ljubicom deset dana u Rovinju. Do sada smo uvek letovale na grčkim ostrvima, ali ovoga puta ona je želela u Hrvatsku i ja sam joj, naravno, ispunila želju. Bio je to pravi odmor bez ludovanja, a kasnije sam u Atini mnogo izlazila i dobro se provodila. U Beograd sam se vratila kako bih snimila dva spota, za svoje nove singlove Brka i Supica koji sam otpevala u duetu sa Danijelom Alibabićem. Ponovo je reč o provokativnim pesmama, ali publika je na to posle numera Dečko mi je umoran i Pica od mene i navikla – priča Ksenija koju nije pogodila prošlonedeljna izjava bivšeg kućnog prijatelja Gazmena - Gagija Đoganija, koji je u intervjuu za jedan tabloid citirao navodno iskustvo svog bliskog prijatelja po kojem je Ksenija vrh u seksu.

- Tako se uvek kaže za žene koje dobro plešu. Mislim da se Gagi šalio i da je hteo da kaže kako sam jedna od najboljih riba. Već dve godine ne čitam takve izjave sebi i svojim kolegama. Njih smatram delom uživanja u tuđim životima onih kojima je to potrebno – zaključuje zanosna pevačica koja će u decembru sebe i drugarice častiti rođendanskim putovanjem na Kubu.

Nikola Rumenić

makonda-tracker