Ivana Đerisilo: Još je rano za potomstvo (ceo tekst)

0
Tek pošto su prestali da skrivaju svoju vezu, odbojkašica Ivana Đerisilo i plivač Milorad Čavić postali su deo spekulacija na temu zajedničkog potomstva koje ipak nisu uspele da unesu nemir u njihov skladan odnos
foto: Miloš Nadaždin za Cosmopolitan
foto: Miloš Nadaždin za Cosmopolitan

Romansa odbojkašice naše reprezentacije Ivane Đerisilo i najuspešnijeg srpskog plivača Milorada Čavića iz dana u dan sve više intrigira javnost. Vest koja je dodatno probudila znatiželju njihovih vernih navijača jeste da će se ovo dvoje vrhunskih sportista uskoro ostvariti u ulozi roditelja i da će se tokom sledeće godine roditi njihovo prvo zajedničko dete. Međutim, u celoj priči po rečima atraktivne dvadesetšestogodišnje odbojkašice naslućuje se samo to da je njena romansa sa najboljim plivačem sveta tek u povoju, te da je veoma rano da se govori o ozbiljnim planovima o zajedničkoj budućnosti.

- Nije mi jasno zbog čega neko ima potrebu da smišlja razne priče o onima koje ni ne poznaje i koje čak nikada nije ni sreo. Iako sam i sama čula glasine da sam u drugom stanju i pre nego što su objavljene u medijima, razočaraću one koji su ih smislili i reći da su neistina, jer nisam trudna. Pomalo su mi degutantni brojni tekstovi koje sam u poslednje vreme čitala u pojedinim tabloidima, jer ne shvatam zbog čega je netačna informacija atraktivnija od istinite – otkrila je Ivana za Story, nakon što je i do nje stigla informacija po kojoj se zbog trudnoće povukla iz reprezentacije dok su u toku pripreme za predstojeće Evropsko prvenstvo u odbojci koje će se održati od 25. septembra do 4. oktobra u Poljskoj.

- Trenutno sam u Kovilovu gde je cela reprezentacija u karantinu. Svakodnevno treniramo i pripremamo se za veliko i značajno takmičenje – istakla je Ivana.

Inače, ljubav između poznatih partnera rodila se nakon višemesečnog prijateljstva koje su otpočeli na prošlogodišnjim Olimpijskim igrama u Pekingu. Činjenica da je Ivana prošlog oktobra okončala četvorogodišnji brak sa rukometašem Borisom Stankovićem, a Milorad prošlog proleća raskinuo vezu sa bosanskom voditeljkom Alternativne televizije Brankom Cvijanović, dodatno je doprinela da se uspešni sportisti dodatno zbliže. Da su se među njima rodile strasti poznati partneri prvi put javnosti su pokazali nakon povratka iz Rima gde je Milorad učestvovao na Svetskom prvenstvu u vodenim sportovima, a Ivana ga bodrila sa tribina. Svoj odnos nisu mogli da sakriju budući da su tih dana intenzivno izlazili po poznatim prestoničkim klubovima gde su proslavljali Miloradove medalje. Početkom avgusta, profesionalne obaveze plavokose sportistkinje razdvojile su je od njenog godinu dana mlađeg momka, pa dok se Ivana pridružila reprezentaciji u Kovilovu, Milorad je otišao na kraći odmor u Crnu Goru. Ipak, iako su trenutno razdvojeni, zaljubljeni partneri pronalaze način da kuju planove o zajedničkom životu u Miloradovom stanu koji je dobio na poklon od fonda Čavića za komšiju pod pokroviteljstvom televizije B92.

Moni Marković

makonda-tracker