Svetlana-Ceca Ražnatović: Polako se oporavljam

4
Folk zvezda Svetlana-Ceca Ražnatović priča za Story o tome kako se oseća nakon što je prošle nedelje zbog jake prehlade, bolova i malaksalosti provela dva dana u bolnici na Kipru
foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin

Idiličan odmor na Kipru gde već nekoliko godina letuje u svojoj luksuznoj kući, folk zvezdi Svetlani-Ceci Ražnatović pretvorio se prošle nedelje u pravo bolovanje. Nakon što je zbog virusne infekcije dobila stomačne tegobe i glavobolju, pevačica je osetila malaksalost pa je odlučila da zatraži lekarsku pomoć, ali je zadržana u zdravstvenoj ustanovi na dvodnevnoj nezi tokom koje je primala i infuziju. Čelična dama koja je u životu navikla da se nosi i sa mnogo težim nedaćama od onih koje se tiču njenog fizičkog zdravlja, posle dvodnevne bolničke nege popravila je svoj imunitet, ali još nije u stanju da se vrati uživanju u morskim čarima i svakodnevnom rekreiranju na plaži.

- Jača prehlada, povišena temperatura i jaki bolovi koje sam osećala, doveli su do toga da se obratim lekarima i odem u bolnicu. Trenutno sam na kućnoj nezi i osećam se malo bolje – kaže za Story Ceca, s kojom se u velelepnoj kiparskoj vili odmaraju ćerka Anastasija i sin Veljko, ali i njena sestra Lidija Ocokoljić sa suprugom Predragom, fudbalerom kiparskog Anortozisa, četvorogodišnjom ćerkom Helenom i troipomesečnim sinom Viktorom. Prisustvo najbližih pevačici daje snagu da i iz ove nemile situacije izađe kao pobednik pa za sada uspešno savladava posledice prošlonedeljnih tegoba.

- Moja sestra Lidija trenutno brine o meni, a na Kipru ću ostati do kraja avgusta. Zbog trenutnog zdravstvenog stanja, sada ne bih mogla da se vratim u Beograd sve i da hoću jer sam još malaksala. Grozno je i to što moram da pijem tople čajeve na plus četrdeset stepeni Celzijusa – priča pevačica koja se u svoju morsku oazu uputila krajem jula s planom da se u srpsku prestonicu vrati prvog septembra zbog školskih obaveza njenih mališana.

Inače, Ceca je dom na Kipru kupila pre tri godine posredstvom svog prijatelja, advokata Fotosa Pitađisa, javnosti poznatog po vezi sa pevačicom Romanom Panić. Cena njene vile u srpskim medijima tada je procenjena u stotinama hiljada evra, iako folk diva nikada nije htela da otkrije njen pravi iznos. Kada je na Kipru, uglavnom uživa u miru provodeći najveći deo dana u razgovorima sa prijateljima koji je posećuju. Nakon ovog ne baš bajkovitog letovanja, slavnu umetnicu u Beogradu očekuju promene u načinu dosadašnjeg života koje je nedavno najavila u intervjuu za naš magazin.

- Od septembra ponovo počinjem da se bavim sportom i nadam se da ću tada ostaviti cigarete koje su mi jedini porok – otkrila je Ceca koja se zdravom hranom, čajevima i voćnim napicima ovih dana uspešno oporavlja od prošlonedeljnih zdravstvenih problema.

Nikola Rumenić

makonda-tracker