Anabela Đogani: Ljubav kakvu je oduvek želela (ceo tekst)

1
Iako se nije nadala da će joj se desiti ponovno zaljubljivanje, pevačica Anabela Đogani već mesec i po dana uživa u najlepšoj ljubavnoj bajci sa fudbalerom španske Sevilje Ivicom Dragutinovićem
foto: Filip Šobot
foto: Filip Šobot

Nakon nekoliko turbulentnih meseci tokom kojih je donela definitivnu odluku o razvodu braka, atraktivna pevačica Anabela Đogani ponovo ima razloga da se raduje. Baš kada je posle niza neprijatnih događaja koje je doživela od svog bivšeg supruga Gagija koji je bez imalo milosti javno iznosio najintimnije detalje iz njihovog supružničkog života, pomislila da više nikada neće biti srećna u ljubavi, Anabela je uplovila u strasnu romansu.

Kada je pre mesec i po dana na otvaranju jedne diskoteke u Budvi upoznala popularnog fudbalera španske Sevilje Ivicu Dragutinovića, lepa brineta je još pri prvom susretu naslutila da će joj upravo on naredni period života pretvoriti u najlepšu bajku. Stidljivi pogledi koji su krili neobuzdana osećanja i razgovor koji je od prvog trenutka između njih tekao kao da se poznaju godinama, bili su dovoljan razlog da nastave da održavaju bliski odnos. Budući da je mesec dana pre toga sebi zauvek priznala da nikada neće uspeti da obnovi brak sa Gagijem s kojim se sudski razvela još u aprilu, Anabela nije ni razmišljala da će joj se prava ljubav desiti tako brzo posle bračnog kraha. Ipak, Ivica kojeg je zanosna pevačica fascinirala još dok se o njoj informisao putem medija, bio je dovoljno uporan i nežan da otopi njeno zahladnelo srce. Kako tvrde njihovi bliski prijatelji, još na prvom sastanku oboma je bilo jasno da je reč o ljubavi koja se retko doživljava i kojoj se nemoguće odupreti.

Ipak, budući da svoj intimni život želi da zadrži što dalje od medija i po svaku cenu zaštiti novu romansu, Anabela još nije spremna da govori o odnosu sa Ivicom.

- Drago mi je da me povezujete s ljudima koji su vredni pažnje, a ne sa nekim kontroverznim biznismenima, ali u ovom trenutku meni ta priča ne treba. Posvećena sam poslu i svojim ćerkicama Luni i Nini i to je sve o čemu sada želim da pričam – rekla je za Story Anabela.

Fudbalera koji iza sebe ima brak s anonimnom Belgijankom s kojom je dobio dve ćerke i pevačicu koja je tokom sedamnaestogodišnjeg braka sa denserom grupe Fanky G dobila dve naslednice, spojila su i brojna zajednička interesovanja pa kada nisu zajedno, svakodnevno vode višesatne telefonske razgovore. Ipak, i jedno i drugo koriste svaki slobodan trenutak za slatke susrete koji su oboma poput pravog melema za ljubavne rane iz prošlosti. Iako je svojevremeno za naš magazin tvrdio kako ne veruje da je moguće održati ljubav na daljinu ukoliko se ona na vreme ne kruniše brakom, Ivica je sada očigledno spreman da se bori za iskrenu vezu sa Anabelom.  

Mirjana M. Višnjić

makonda-tracker