Bijonse: Nevolje u Dubrovniku

0
S obzirom da je pre nekoliko meseci, tokom svog nastupa u zagrebačkoj Areni povodom evropske turneje I Am Sasha Fierce, čula mnoge priče o Jadranskom moru, muzička diva odlučila je da poseti bisere hrvatske obale, međutim u Dubrovniku je sinoć doživela neprija

Popularna pevačica Bijonse stigla je u Hrvatsku u ponedeljak, kada je u društvu supruga Džej Zija i bliskih prijatelja provela dan u Cavtatu šetajući se rivom, a u utorak se čitavo popodne kupala nasuprot ostrva Lokrum, ispred dubrovačkog hotela Argentina. Dvadesetosmogodišnja R'n'B zvezda ostatak vremena provela je sunčajući se na čak 47 metara dugoj jahti Va bene, čiji je prvi vlasnik bio vlasnik Formule 1 – Berni Eklston, a zatim ju je od njega kupio poznati muzičar Erik Klepton.

Međutim, kako prenosi hrvatska Slobodna Dalmacija, sinoć oko 1 i 30 došlo je do incidenta nakon izlaska Bijonse i Džej Zija iz restorana Gil's gde su večerali daleko od očiju znatiželjne javnosti. Slavni par uputio se prema gliseru dok su ih fotoreporteri čekali na stepeništu Dominikanskog samostana. U jednom trenutku njihov telohranitelj uhvatio je rukom za vrat jednog od snimatelja, odgurnuo ga unazad i zapretio mu da ne snima i ne približava se previše, niti da mu se kreće iza leđa. Po dolasku u staru gradsku luku, tamnoputi bodigard je ničim izazvan prišao vlasniku dubrovačke lokalne televizije Draganu Banoviću i udario ga rukom po kameri, koja je tada pala na pod, a potom mu je uputio i nekoliko udaraca dok su prisutni sa čuđenjem gledali šta se dešava. Džej Zi je potom odvukao telohranitelja na gliser, a potom su sa Bijonse ubrzo isplovili iz Dubrovnika. Nakon ovog neprijatnog incidenta, neizvesno je da li će se muzička diva zadržati na Hrvatskom primorju do subote, kako je najavljeno.

Jelena Kulović

makonda-tracker