Lejdi Gaga: Novi imidž za Tel Aviv

0
Pevačica Lejdi Gaga, koja treba da poseti Jerusalim i održi koncert u Tel Avivu, rešila je da svoj povokativan imidž prilagodi načinu oblačenja koji se poštuje u toj zemlji

Zvezda koju je proslavio singl Poker Face želi da iskaže poštovanje prema jevrejskoj zemlji i jedva čeka da vidi strašni i sveti Jerusalim.

- Za mene će putovanje u Sveti grad biti emocionalno i duhovno iskustvo - kaže dvadesetrogodišnja pevačica koja će poslednji nastup turneje Fame Ball održati u Tel Avivu. Međutim, iako će se pridržavati većine pravila, plavokosa umetnica sumnja da će uspeti da u potpunosti savlada svoju divlju narav.

Lejdi Gaga nije jedina pevačica od koje je traženo da svoje navike i imidž prilagodi zahtevima druge vere. Bijonse je u oktobru 2007. godine otkazala koncert u Maleziji pošto joj je rečeno da mora da se oblači u skladu sa običajima te muslimanske zemlje, dok njena koleginica Gven Stefani, koja je u Maleziji nastupala u avgustu 2007. godine, izmenjeni stajling za nastup smatra jednom od većih žrtvi u svojoj muzičkoj karijeri.

Vanja Radenković

makonda-tracker