Ko je Konstanca Golubović?

Dama koja je dospela u žižu interesovanja zbog svojih strasnih romansi sa poznatim muzičarima, Konstanca Golubović, sve više privlači pažnju medija ne samo u Srbiji, već i u regionu
0
1 / 2 Foto: Facebook

Konstanca se u medijima prvi put pojavila 2005. godine, kada je pobedila na izboru za Fordovo lice godine i predstavljala Srbiju i Crnu Goru na svetskom izboru za Ford models. Publiku je u finalu osvojila lepim telom, dugom kosom i sanjalačkim pogledom, ali nije osvojila nijednu titulu. Nakon završene srednje škole, Konstanca upisuje studije novinarstva. Pored studentskih obaveza dvadesetdvogodišnja manekenka nije zapostavila ni karijeru, pa u slobodno vreme radi kao model, a njene fotografije objavljuju mnogi časopisi u regionu.

Prvi put je na naslovne strane dospela zbog romanse sa crnogorskim pevačem Bojanom Marovićem, ali njihova veza nije dugo opstala. Teret slave i česta razdvojenost, koje posao na estradi nosi sa sobom, bili su glavni razlozi zbog kojih je njihova višemesečna veza prekinuta.

Zanosna Konstanca pre pet meseci ponovo je dospela u centar interesovanja medija zbog veze sa 38 godina starijim Goranom Bregovićem. Naš proslavljeni muzičar ponovo je fotografisan prošle nedelje sa mladom manekenkom na aerodormu u Parizu, u vreme dok je njegova supruga Dženana na odmoru sa decom. Iako mediji bruje o njihovoj navodnoj vezi, par ne želi da je komentariše.

makonda-tracker