Ivana Đerisilo: Još je rano za decu

2
Tek pošto su prestali da skrivaju svoju vezu, odbojkašica Ivana Đerisilo i plivač Milorad Čavić postali su deo spekulacija na temu zajedničkog potomstva koje ipak nisu uspele da unesu nemir u njihov skladan odnos
Foto: Miloš Nadaždin
Foto: Miloš Nadaždin

Romansa odbojkašice naše reprezentacije Ivane Đerisilo i najuspešnijeg srpskog plivača Milorada Čavića iz dana u dan sve više intrigira javnost. Vest koja je dodatno probudila znatiželju njihovih vernih navijača jeste da će se ovo dvoje vrhunskih sportista uskoro ostvariti u ulozi roditelja i da će se tokom sledeće godine roditi njihovo prvo zajedničko dete. Međutim, u celoj priči po rečima atraktivne dvadesetšestogodišnje odbojkašice naslućuje se samo to da je njena romansa sa najboljim plivačem sveta tek u povoju, te da je veoma rano da se govori o ozbiljnim planovima o zajedničkoj budućnosti.

- Nije mi jasno zbog čega neko ima potrebu da smišlja razne priče o onima koje ni ne poznaje i koje čak nikada nije ni sreo. Iako sam i sama čula glasine da sam u drugom stanju i pre nego što su objavljene u medijima, razočaraću one koji su ih smislili i reći da su neistina, jer nisam trudna. Pomalo su mi degutantni brojni tekstovi koje sam u poslednje vreme čitala u pojedinim tabloidima, jer ne shvatam zbog čega je netačna informacija atraktivnija od istinite – otkrila je Ivana za Story.

Moni Marković

Više o ovoj temi pročitajte u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od 18. avgusta.

makonda-tracker