Felps priznao da je pio pre sudara

1
Iako je plivački šampion priznao da je konzumirao pivo pre nego što je izazvao saobraćajnu nesreću, policija je ustanovila da alkohol nije uzrok ovog incidenta

Majkl Felps rekao je policiji da je popio jedno pivo nešto više od sat vremena pre nego što je seo za volan, ali policija smatra da alkohol nije uzrok nesreće.

Felps se u četvrtak u svom kadilaku escalade sudario sa hondom accord koju je vozila jedna žena. Sportista nije delovao kao da je pod dejstvom alkohola, pa mu policija nije ni radila test.

- Alkohol i droga nemaju veze s ovim. Bila je to samo obična saobaćajna nesreća – kaže policijski izvor.

Istraga je utvrdila da je za sudar kriva žena koja je vozila hondu, koja je prošla kroz crveno svetlo i tako izazvala nesreću. Ipak, Felpsa terete jer je vozio sa nevažećom dozvolom države Mičigen. Izvori iz policije kažu da dozvola olimpijskog šampiona nije validna jer Felps nije platio osiguranje, pa će o tome uskoro morati da se izjasni pred sudom.

Dvadesetčetvorogodišnji plivač napisao je na svom Facebook profilu da je tokom vikenda lečio zglob koji je povredio u sudaru, ali da se od danas vraća redovnim treninzima.

makonda-tracker