Emina Jahović: Plašim se svinjskog gripa, ali je moja porodica bezbedna

Popularna pevačica Emina Jahović zabrinula se kada je saznala da se tetka njenog supruga Mustafe Sandala razbolela od svinjskog gripa, ali, pošto niko od rodbine nije bio u kontaktu sa obolelom, smatra da nema opasnosti po zdravlje njene najuže porodice
0
1 / 2 Foto: Zeynel Abidin

Turski mediji ovih dana bruje o bolesti Mustafine tetke, tridesetšestogodišnje stjuardese Ferde Ileri, koji je po povratku iz Hong Konga dobila simptome svinjskog gripa. Međutim, ona je od samog početka bolesti bila u izolaciji, pa niko iz bližeg okruženja Emine i Mustafe nije bio u kontaktu s njom.

- Jako sam se uplašila kada sam saznala da je Ferda obolela, a najviše straha mi je zadavala pomisao da neko od nas može da se razboli. Ali pošto ni Mustafa ni niko drugi od naših najbližih nije bio u kontaktu sa tetkom od kako se vratila iz Hong Konga, smatram da smo bezbedni. A i Ferda se posle sedam dana hospitalizacije oseća mnogo bolje – kaže Emina za Story.rs.

Pevačica trenutno s porodicom boravi u Bodrumu i prepušta se čarima skijanja na vodi, koje je prošle godine zbog trudnoće i porođaja morala da propusti. Emina takođe iz Turske rukovodi pripremama za svoj koncert u Beogradu, koji bi trebalo da bude održan na jesen u Sava centru.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker