Bred i Anđelina: Seks na tajnim lokacijama

1
Čuveni holivudski par koji podiže šestoro dece, strast održavaju tako što vode ljubav na nekoliko njima omijenih skrivenih lokacija
foto: Red Dot
foto: Red Dot

Povodom Bredove izjave da sa svojom supurugom vodi ljubav u maloj pećini iza vodopada u njihovom bazenu, Anđelina je zagonetno izjavila:

- Pa, dobro, imamo nekoliko posebnih mesta.

Četrdesetpetogodišnjem glumcu se cela situacija činila prilično simpatičnom i smešnom, pa se na priču nadovezao sledećom izjavom:

- Ima daleko zanimljivijih i komfornijih mesta za to. Nadomak našeg doma postoji staro holivudsko imanje, i tamo ima jedna pećina. Priča se da je Džimi Hendriks jedno vreme proveo u njoj.

Mediji već dugo spekulišu da je veza najpopularnijeg holivudskog para u krizi. Pre nekoliko dana Anđelina se sa svojim suprugom pojavali na premijeri poslednjeg Bredovog filma Prokletnici, što je bio pravi potez kako bi se demantovale glasine.

- Nas dvoje smo dovoljno dugo bili u različitim vezama i naučili smo šta želimo od ljubavnog života. Prepoznali bismo da gubimo vreme.

Nekoliko dana pre toga, Bred je u jednom intervjuu Anđelinu opisao kao svoju srodnu dušu, što je glumici izuzetno prijalo.

Vanja Radenković

makonda-tracker