Devojka Mela Gibsona neće da bude u njegovoj senci

0
Ruskinja Oksana Grigorieva, koja će uskoro dobiti dete sa Melom Gibsonom, želi da se o njoj priča kao o ličnosti, umesto što je konstatno spominju u kontekstu sa poznatim glumcem
foto: Red Dot
foto: Red Dot

Mel Gibson se u aprilu ove godine posle trideset godina braka razveo od svoje supruge Robin, a njegova romansa sa Oksanom Grigorievom, sa kojom je u vezi od 2006. godine, često se nalazila na meti medija. Iako kaže da je veoma zaljubljena, tridesetdevetogodišnja pijanistkinja želi da javnost uvidi ko je zapravo ona.

- Želim da ljudi pričaju o meni, ali da pričaju o mojoj muzici, mojoj umetnosti. To primarno govori o tome ko sam ja. Međutim, kada bi tabloidi pisali istinu o poznatima, bilo bi veoma dosadno - izjavila je Oksana koja je veoma svesna uticaja medija.

Pijanistikinja je nedavno izdala svoj prvi pop album Beautiful Heartache i ističe da se muzikom bavi ceo život jer je već sa tri godine svirala klavir.

- Radim stalno na svojoj muzici, ali umetnost ipak treba deliti. Moje srce stvara, ali to treba podeliti sa drugima kako bih se osetila ispunjeno i srećno - izjavila je Grigorieva, koja će se u decembru poroditi po drugi put. Oksana iz prvog braka sa nekadašnjim Džejmsom Bondom, Timotijem Daltonom, ima dvanaestogodišnjeg sina Aleksandra.

Vanja Radenković.

makonda-tracker