Ana i Nikola Rađen: Željno iščekujemo drugu bebu (ceo članak)

0
Supružnici Ana i Nikola Rađen samo za Story otkrivaju da će za pet meseci svojoj sedmomesečnoj ćerkici Nini podariti brata ili sestru budući da je pevačica u četvrtom mesecu trudnoće
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Atraktivna pevačica Ana Rađen i njen suprug, popularni vaterpolista Nikola Rađen, za pet meseci po drugi put će postati roditelji. Srećnu vest supružnici su saznali pre nego što je slavni sportista otputovao u italijansku prestonicu gde je na Svetskom prvenstvu u vaterpolu osvojio zlatnu medalju, dok je šarmantna mama navijala je za svog voljenog ispred malih ekrana u društvu njihove sedmomesečne ćerkice Nine.

- Već nakon mesec dana osetila sam prve simptome trudnoće i saznala da sam u drugom stanju. Sada sam u četvrtom mesecu i osećam se odlično – otkriva Ana ekskluzivno za Story i s osmehom prepričava reakciju svog supruga kada je čuo da čekaju drugu prinovu.

- Nikola je bio presrećan kada sam mu saopštila divnu vest. U tom trenutku bio je u Americi na pripremama, a ja nisam mogla da izdržim i ćutim dok se ne vrati pa sam mu sve rekla preko telefona. Znala sam da će se radovati jer mi je poznato koliko mu porodica znači – iskrena je Ana koja će i drugu trudnoću poveriti lekarki koja joj je pomogla da svojevremeno i preslatku Ninu donese na svet.

- Doktorka Aleksandra Mladenović i ja odlično smo se upoznale i beskrajno joj verujem, što mi je bitno pošto sam tako opuštenija i sigurnija da će sve u vezi sa trudnoćom i porođajem proteći u najboljem redu. Ovoga puta rešila sam da povedem malo više računa o ishrani, tako da se do sada nisam ugojila, što me čini jako srećnom. Pored toga, radim neke lagane vežbe kako se ne bih previše opustila i zdravo se hranim pa i ne osećam da sam trudna. Iako je i moja prva trudnoća prošla dobro, čini mi se da je sada sve još bolje. Nije važno da li ću dobiti dečaka ili devojčicu, bitno je samo da sve protekne u najboljem redu – priča mlada pevačica koja će nastupati sve dok to fizički bude mogla da podnese.

- Pošto na nastupima uživo pevam i po nekoliko sati, znam da će tako nešto biti neizvodljivo u osmom i devetom mesecu. Ne znam ni koliku ću pauzu u karijeri napraviti nakon porođaja, jer sve zavisi od toga kakva bude moja druga beba. Nakon prvog porođaja, oporavila sam se posle pet dana, a Nina je bila divno dete i po celu noć je spavala – iskrena je Ana koja uprkos trudnoći nije uspela da izbegne nerviranje kada se njen dragi borio za zlatnu medalju u Rimu.

- Drugarica mi je tokom svake utakmice slala SMS poruke: Ne nerviraj se, znaš da ne smeš, ali nisam mogla da kontrolišem nervozu. Navijala sam kao što bi to učinila svaka žena za muškarca kojeg beskrajno voli, a bilo je i suza radosnica. Divan je osećaj biti žena svetskog šampiona. Ponosna sam na njega zbog toga što je izdržao petnaest najtežih dana u ovoj godini i presrećna zbog svakog njegovog uspeha, kao što se i on raduje mojim poslovnim podvizima – raznežena je pevačica kojoj je u bodrenju pomagala i njena mezimica Nina.

- Ona je postala pravi mali nemirko, živahna je i hiperaktivna, a bukvalno ne miruje ni dva minuta. Ipak, to je vesela devojčica koja se često smeje i nije razmažena, a takva je bila i kada je njen tata igrao mečeve – zaključuje Ana.

PORODICA KAO IZVOR SNAGE

Kada ga je prošle nedelje, zajedno sa ekipom zlatnih vaterpolo šampiona, preko 30.000 ljudi dočekalo ispred Skupštine Beograda, Nikola Rađen bio je jedan od najuzbuđenijih igrača, budući da mu je okupljena masa skandirala: Tata, tata!

- Sreću mi je donela moja porodica koja me je sve vreme bodrila i podržavala, a to je preduslov za sve borbe i uspehe, kako u sportu, tako i u privatnom životu. Tetovaža s imenom moje ćerke koju sam uradio na desnoj ruci, samo je još jedan izraz ogromne ljubavi prema našoj devojčici. Očekujem da me na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine sa tribina bodri cela porodica, ali pošto do tada ima još vremena, možda u tom periodu bude i treća beba na putu – kaže za Story zlatni vaterpolo šampion.

makonda-tracker