Ivana Đerisilo i Milorad Čavić: Romansa pod velom tajne (ceo tekst)

0
Odbojkašica Ivana Đerisilo i naš najbolji plivač Milorad Čavić nedavno su, nakon jednogodišnjeg prijateljstva, otpočeli vezu ovenčanu strasnim emocijama
foto: Story press
foto: Story press

Jedna od najintrigantnijih romansi među poznatim sportistima svakako je ona koja se nedavno rodila između odbojkašice Ivane Đerisilo i najuspešnijeg srpskog plivača Milorada Čavića koji je prošlog petka u polufinalnoj trci na sto metara leptir stilom oborio svetski rekord na šampionatu u Rimu. Prijateljstvo koje je među ovim uspešnim sportistima počelo na prošlogodišnjim Olimpijskim igrama u Pekingu lagano je i bez nagoveštaja preraslo u nežnu romansu koju dvadesetšestogodišnja Ivana i godinu dana mlađi Milorad na sve moguće načine pokušavaju da sakriju od radoznalih očiju. Poslednjih mesec dana nagađanja o detaljima iz njihove veze sve češće pune stranice brojnih časopisa, a njihov odnos sve intenzivnije intrigira javnost.

- Tačno je da sam bila u Rimu, ali ne želim da pričam o detaljima iz svog privatnog života jer smatram da za tim nema potrebe. Svi oni koji bi trebalo da znaju šta se zapravo dešava u mom ljubavnom životu savršeno su u njega upućeni - kaže za Story Ivana.

Naime, avgust prošle godine nežnijoj polovini ovog emotivnog dvojca doneo je veoma težak period jer je njen četvorogodišnji brak sa rukometašem Borisom Stankovićem upao u veliku krizu. Razdaljina kojoj su zbog svojih profesionalnih angažmana Ivana i Boris dugo uspevali da odole, ipak je učinila svoje i nekada strasna ljubav se ugasila. Skrhana bolom zbog bezizlazne situacije u kojoj se našla, Ivana je u Olimpijskom selu u Pekingu upoznala markantnog Milorada koji joj je ponudio ruku prijateljstva i bodrio je da nastavi bez obzira na to koliko joj je teško. Iako su im se putevi nakon te velike sportske manifestacije razišli, novopečeni prijatelji ostali su u kontaktu i nastavili povremeno da se viđaju.

Ivana je prošlog oktobra definitivno stavila tačku na svoj brak, dok je Milorad u januaru otpočeo vezu sa bosanskom voditeljkom Alternativne televizije Brankom Cvijanović. Mada je delovalo da je svako krenuo svojim putem koji nisu imali izgleda da se ukrste, sudbina je ipak uredila da se zgodna odbojkašica i harizmatični plivač, koji od pre dva meseca kada je raskinuo vezu sa atraktivnom Banjalučankom ima slobodnjački status, ponovo sretnu tokom nedavno završene Univerzijade u Beogradu.

Ivana je imala tu čast da u ime 8.450 sportista iz čitavog sveta položi zakletvu na svečanom otvaranju, a na utakmicama koje je za reprezentaciju igrala u prestoničkoj dvorani Pionir sa tribina ju je bodrio jedan od najboljih svetskih plivača. Svakodnevna viđanja i učestala druženja navela su ih da shvate kako njihove emocije izlaze iz okvira prijateljstva i da lagano stvaraju okvir jedne vrele romanse. Opčinjeni osećanjima koja su postala centar njihovih  interesovanja zajedno su se uputili u Italiju gde se tokom protekle dve nedelje održavalo Svetsko prvenstvo u plivanju. Na krilima nove ljubavi koja mu je davala snagu Čavić je uspeo da uzme nekoliko medalja, a sjajnija od svih je zaljubljenost koju oseća prema novoj izabranici koja ga svakodnevno bodri i motiviše da bude što bolji u bazenu.

Moni Marković

makonda-tracker