Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević: Strasni poljupci za voljene dame

0
Željni zajedničkog provoda, teniski asovi i bliski prijatelji Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević proveli su nezaboravnu noć na prestoničkom splavu Blaywatch sa svojim izabranicama Minom Zimonjić i Biljanom Šešević
foto: Ivan Dobričić
foto: Ivan Dobričić

Iako su već godinama bliski prijatelji, popularni teniseri Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević zbog prirode posla kojim se bave nisu često u prilici da odvoje vreme za zajedničke izlaske. Ipak, nedavni slobodni trenuci koje su proveli u Beogradu, Janko sa svojom devojkom Biljanom Šešević, a Nenad sa suprugom Minom, srpski sportisti iskoristili su daju sebi oduška i izađu u ludi provod.  Noć između 25. i 26. jula bila je rezervisana za zabavljanje na prestoničkom splavu Blaywatch, gde su se zaputili sa svojim nežnijim polovinama. Baš kao nekada, Nenad i Janko stigli su na Zemunski kej sa voljenim izabranicama sat vremena nakon ponoći, a da slava nakon brojnih uspeha na teniskim turnirima širom sveta nije ponela ni jednog ni drugog, bilo je jasno svim zvanicama poznatog splava koji su imali priliku da vide koliko svojim ponašanjem ne odudaraju od gostiju i anonimni ljudi njihovih godina. Očigledno željni trenutaka u kojima nema mesta za stres, nego samo za opuštanje, Zimonjić i Tipsarević sve vreme obasipali su strasnim poljupcima svoje partnerke, ni na trenutak ih ne puštajući iz zagrljaja. Nenadovoj supruzi Mini bio je to prvi odlazak u noćni provod nakon što je početkom decembra 2008. godine na svet donela blizance Leona i Lunu koji su prve mesece svog života proveli u Majamiju. Nasuprot njoj, bivša voditeljka novosadske TV Delta, Biljana Šešević, dosta češće ima priliku da sa svojim dragim uživa u večernjim izlascima.

- Odlično smo se proveli na Blaywatchu, naročito zbog toga što je to bio moj prvi provod nakon porođaja. Za izlazak nismo imali nikakav poseban povod, osim što smo Nenad i ja rešili da se dobro provedemo u Jankovom i Biljaninom društvu – kaže bivša manekenka koja je za veoma kratak vremenski period uspela da povrati pređašnju liniju, tako da i sada izgleda zanosno, baš kao pre trudnoće. Jedino što će joj nedostajati ovog leta jeste njen muž, koji će zbog obaveza na turnirima širom sveta neretko morati da se odvaja od najmilijih.

- Za sada bliznaci i ja ostajemo u Srbiji i u bliskoj budućnosti ne vraćamo se u Majami – ističe Mina.

I Janko je pre dva i po meseca rešio da otpočne zajednički život sa svojom izabranicom u Beogradu, kada su i kupili savršeno ljubavno gnezdo u beogradskom naselju Bežanijska kosa. Inače, 66. teniser na ATP listi, već dve i po godine uživa u romansi sa Biljanom koja radi u beogradskom predstavništvu londonske firme Sunseeker i bavi se prodajom i iznajmljivanjem luksuznih jahti. Iako još nije zaprosio svoju izabranicu, za šta, kako tvrde njihovi prijatelji, postoje sve glasnije najave, Biljana i Janko izuzetno su vezani jedno za drugo pa nije isključena mogućnost da baš sa supružnicima Zimonjić ubuduće izlaze kao bračni partneri.

Nikola Rumenić

makonda-tracker