Katarina Radivojević: Dečko mi uliva veliku sigurnost

0
Glumica Katarina Radivojević otkriva kako priželjkuje da sa dečkom Vukom Miškovićem uskoro proslavi godišnjicu veze i kaže da joj je i izvršavanje radnih obaveza lakše i lepše otkako joj on pruža podršku
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Zanosna glumica Katarina Radivojević ovih dana okupirana je snimanjem nekoliko umetničkih projekata u Srbiji i Hrvatskoj, a ogromnu podršku u savladavanju poslovnih izazova pruža joj njen emotivni izabranik Vuko Mišković s kojim se zabavlja skoro godinu dana. Budući da njegova voljena snima u Bačkoj i pokraj Zagreba, markantnom biznismenu koji inače živi u Milanu, nimalo ne pada teško da zbog svoje devojke savladava velike prostorne razlike i iza kamere posmatra njenu briljantnu glumu.

- U prvom trenutku brinula sam da će mu biti dosadno, što se ispostavilo kao tačno kada je shvatio da snimanje iziskuje veliko čekanje, ali svojim prisustvom on mi je zaista velika podrška. Obično sam do sada sve to sama godinama izdržavala – s osmehom ističe šarmantna umetnica koja prvi put ne krije od javnosti koliko joj znači to što je pronašla neizmernu sreću u ljubavi.

- Emotivna ispunjenost daje mi određenu stabilnost i u poslu. Iskreno, sada je sa Vukom sve lakše i lepše. Zbog toga sam još ponosnija na svoj dugogodišnji status singl devojke koja je velike stvari u životu uradila bez ičije podrške – iskrena je fatalna lepotica koja za predstojeću proslavu prve godišnjice veze sa Vukom priželjkuje samo jednu stvar.

- Volela bih samo da budemo zajedno tog dana – navodi Katarina koja u aktuelnim televizijskim i filmskim projektima opet koketira između prave svetice i opasne zavodnice, što joj izuzetno prija budući da voli konstantne umetničke transformacije.

- U velikom projektu Najbolje godine zagrebačke TV Nova, igram glavnu ulogu, lik Lorene Lotaj, izvesne Hrvatice iz Slavonije, jedan izuzetno pozitivan lik. Narednih meseci snimaćemo u eko selu nadomak Zagreba. Seoski ambijent možda i najviše volim jer je opuštenije, lepše i zdravije da radim u takvoj sredini, nego u studiju - kaže gospođica Radivojević koja je i u Srbiji zauzeta snimanjem Pinkove serije Sva ta ravnica, u kojoj ponovo igra sa Draganom Nikolićem i Vojinom Ćetkovićem.

- Gagu baš volim, on je čak i lično odgovoran za moje prve profesionalne uloge u filmovima Lavirint i Zona Zamfirova. Intrigantna ženska uloga u dobrom scenariju bilo je presudna da prihvatim novi angažman. Helena Hercegi koju igram, sigurna je u svom stavu, ponašanju i razmišljanju, a valjda su nam to i osnovne sličnosti. S druge strane, izuzetno mi se dopada u njenoj ličnosti ta muška crta  jer i ja, kada me neko naljuti, umem da reagujem kao pravi muškarac. U seriji Sva ta ravnica jašem konja i pušim, što mi je bilo napornije od časova jahanja, s obzirom na to da sam nepušač. Snimanje ume da bude veoma naporno, naročito kad su visoke temperature, jer mi se pojavila i alergija na sunce pa sam se osula po licu i dekolteu  - otkriva Katarina koja ovog leta najverovatnije neće imati mnogo vremena za odmor, mada postoji mogućnost da ode do Hrvatskog primorja. Naporni radni tempo gotovo da joj i ne dozvoljava da sumira utiske iz Njujorka, gde je u drugoj polovini juna briljirala igrajući u komadu Painkillers.

- Utisci su toliko jaki da mi je tek sada jasno koliko sam uradila za samu sebe igrajući u predstavi Painkillers koja je bila pravi izazov, ne samo zbog toga što sam igrala na engleskom jeziku, već i zato što je tekst glumački zahtevan. Način na koji je komad režiran pomogao mi je da svoj deo posla odradim bez problema i uživam u procesu snimanja – zaključuje lepa glumica.

Nikola Rumenić

makonda-tracker