Jovana Nikolić: Marka čuvam samo za sebe

1
Lepa pevačica Jovana Nikolić prenosi impresije sa nedavnog letovanja sa potpredsednikom FK Crvena zvezda Markom Miškovićem na Hrvatskom primorju i priznaje da joj je on izuzetno drag
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Za razliku od mnogih devojaka koje popularnost stiču godinama, mlada pevačica Jovana Nikolić preko noći je postala najtraženija devojka u Srbiji. Nakon što su pre dve nedelje objavljene fotografije sa Hrvatskog primorja gde je provela odmor sa bivšim potpredsednikom FK Crvena zvezda Markom Miškovićem, spekulacije o tome da su njih dvoje u vezi postale su sve glasnije. Lepa pevačica samo za Story potvrđuje da mladog biznismena poznaje više od deset godina i da joj je veoma drag.

- Marko i ja se poznajemo već deceniju i neizmerno ga volim i poštujem. Ne bih volela da naš odnos protežem po medijima jer ga jednostavno čuvam za sebe. On je divan čovek, a da nije tako sigurno se ne bi našao u krugu meni bliskih ljudi  - kaže Jovana i ističe da se na nedavnom letovanju sa Markom božanstveno provela.

- Na Hrvatskom primorju, gde ranije nisam išla često, bilo nam je zaista divno. Odmarala sam se i uživala u intimnom krugu ljudi. Prijale su mi mirnije noći jer zaista nisam želela da izlazim u lude noćne provode i lumpovanje do zore. Nisam mogla ni da zamislim da jedan odmor može da izazove toliko pažnje i pomalo mi smetaju razna nagađanja na temu Markovog i mog odnosa, ali sam shvatila da ću na takve stvari morati da se naviknem. Za sada odlično podnosim medijski pritisak, a neretko su mi čak simpatične razne glasine - ističe Jovana koja je poslednjih meseci posvećena poslu.

- Srećna sam zbog toga što je moja duetska pesma Dodole, koju sam snimila sa Ognjenom Amidžićem, već postala slušana, iako je nigde do sada nismo javno izveli. Trenutno sam zauzeta sakupljanjem pesama za novi album, koji planiram da objavim 20. novembra za svoj dvadeset i šesti rođendan. Iako se nekome možda tako učinilo, moj ljubavni život i nije tako uzbudljiv, a generalno sam devojka za koju mnogi kažu da je u vezama veoma teška. Nisam jedna od onih koja će praviti kompromise da bi sačuvala muškarca i nisam spremna da igram po nečijim pravilima. Momak pored kojeg se ne osećam najlepše i najvoljenije na svetu sigurno neće dugo uspeti da se zadrži pored mene - iskrena je zanosna pevačica, u čije izazovne glasovne mogućnosti su se mnogi uverili 2004. godine kada je nastupila na festivalima Beovizija, godinu dana kasnije i na Pjesmi Mediterana u Budvi, a snimila je i naslovnu numeru Ja te sanjam za film Diši duboko reditelja Dragana Marinkovića. Razlog zbog kojeg se ranije nije ozbiljnije upustila u muzičke vode bio je taj što je smatrala da je nespremna za sve izazove koje estrada nosi sa sobom, ali i zato što je želela da privede kraju Pravni fakultet na kojem je sada apsolvent jer joj, kako kaže, ni roditelji drugačije ne bi dozvolili.  

- Pomalo sam lenja, ali i bila nepripremljena za ozbiljan posao. Uvek sam znala da će doći pravo vreme da se posvetim pevanju i da ne treba da se naterujem na to. Sada sam dovoljno zrela da znam šta želim, a šta ne - sigurna je Jovana.

Iako bi mnogi pomislili da je razlog zbog kojeg se ranije nije odlučivala da snimi album to što je odrastala u izobilju, budući da je njen otac reditelj Božidar Nikolić, a sestra Maša Karić, supruga biznismena Bojana Karića, seksepilna pevačica kaže da nikada nije bila kapriciozna i da su njeni najbliži veoma skromni ljudi.

- Naravno da sam oduvek imala podršku svojih roditelja i sestre, ali niko od nas nije osoba koja žive snobovskim životom. Jesam proputovala gotovo ceo svet i videla gotovo sve što sam želela, ali sam sigurna da nikada nećete čuti da sam se razbacivala i bila snob. Naprotiv, to mi je oduvek bilo odvratno pa ljude nikada nisam cenila po njihovom imovnom stanju, nego prema njihovim ljudskim kvalitetima. E, baš takvog partnera jedino pored sebe i mogu da imam: onog koji ume da voli, koji je iskreni i odvažan da svojoj devojci svaki dan pretvori u bajku - završava Jovana.

Mirjana M. Višnjić

makonda-tracker