Kejti Holms želi još jedno dete

0
Holivudska glumica, koja sa svojim suprugom Tomom Kruzom ima trogodišnju ćerku Suri, planira da proširi svoju porodicu ali tek pošto snimi još jedan film

Kejti Holms je odlučila da ponovi istu priču kao sa svojim prvim detetom, odnosno da na neko vreme zanemari glumačku karijeru i posveti se majčinstvu. U poslednje vreme, supruga Toma Kruza insistira na tome da je moguće biti dobra majka i imati uspešnu karijeru.

- Biće da sam ja žena koja veruje da može da ima sve. Mi žene možemo da uradimo užasno mnogo stvari, samo ako to zamislimo. I ne samo to, mi možemo i da se zabavljamo radeći te stvari. Iako to izgleda ludo, što je uglavnom veći deo vremena, zabavno je. To moje iskustvo - izjavila je tridesetogodišnja glumica. Takođe ističe i to da za Toma i nju posao i porodica čine zdrav balans.

Holmsova je sa svojim poslednjim filmom Mad Money doživela fijasko, jer je ovo ostvarenje u bioskopima zaradilo svega 22 miliona dolara, a trenutno se nalazi u Australiji gde snima horor film Ne plaši se mraka.

Vanja Radenković

makonda-tracker