Severina peva u Budvi

0
Popularna hrvatska pevačica Severina Vučković održaće koncert u klubu Miracle Lounge u Budvi 12. avgusta
foto: Biljana Gaurina
foto: Biljana Gaurina

Prvi susret sa svetlima pozornice Severina je imala već sa deset godina, kad je nastupila u mjuziklu Frane štrapalo. Jedna od najkontroverznijih hrvatskih javnih ličnosti, prvi album Severina objavila je 1989. Slede godine napornog rada i svakodnevnih koncerata, iz kojih Severina polako izrasta u jednu od najvećih zvezda mlađe generacije u Hrvatskoj. Do sada je objavila 13 samostalnih albuma i ostvarila niz vokalnih saradnji s velikim umetnicima: Arsenom i Matijom Dedić, Gibonnijem, Nikšom Bratošom, Željkom Bebekom i mnogim drugim.
Olimp hrvatske muzičke scene osvaja 2002. turnejom Virujen u te, kojom definitivno potvrđuje status pop ikone. Seve i dalje promoviše svoj poslednji album Zdravo, Marijo, sa kojeg su gotovo sve pesme postale hitovi, a većinu njih, uključujući Gas, gas, Tridesete, Ljubomora... njeni fanovi imaće prilike da čuju u klubu Miracle Lounge u sredu 12. avgusta. Koncert pocinje u jedan čas posle ponoći, a karte će se prodavati na biletarnici kluba.

Klub Miracle lounge u Budvi, najveći je klub pod otvorenim nebom u Crnoj Gori, sa pogledom na celu Budvansku rivijeru. I tokom narednih mesec dana, do kraja letnje sezone, posetioce kluba očekuje, ne samo odličan provod tokom tematskih žurki koje se održavaju svako veče, već i brojni koncerti domaćih zvezda.

makonda-tracker