Mile Kekin u filmu o nemačkom bokseru

0
Frontmen zagrebačkog Hladnog piva Mile Kekin trebalo bi da se pojavi u maloj ulozi u filmu koji se bavi životom slavnog nemačkog boksera Maksa Šmelinga, najavljuje promoterska kuća Long Play
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Nakon manjih uloga u hit seriji Bitange i princeze, filmu Nije kraj i nedavno u Puli prikazanoj komediji Vjerujem u anđele, Mile Kekin otisnuo se u novu glumačku pustolovinu u junu kada je nemački režiser Uve Bol snimao deo Maksa Šmelinga u Zagrebu.

- U pitanju je mala uloga od jedno pet-šest rečenica, a ja igram vlasnika teretane u koju Šmeling dolazi nakon što mu je stala karijera boksera, a on se ponovo želi vratiti u ring... Zagreb glumi Njujork tridesetih godina - kaže frontmen popularnog benda.

Inače, Mile Kekin je po zanimanju profesor nemačkog jezika i svojevremeno je predavao u jednoj zagrebačkoj školi, tako da mu igranje na stranom jeziku ne predstavlja problem. Osim njega u filmu bi trebalo da se pojave i hrvatski glumci Vili Matula, Sven Medvešek, Barbara Prpić, kao i bokseri Stipe Drviš i Željko Mavrović.

makonda-tracker