Pamela Anderson se vratila Tomiju Liju

0
Pamela Anderson i Tomi Li ne prestaju sa igrom mačke i miša uprkos tome što često izgleda kao da je njihovoj dugogodišnjoj romansi definitivno došao kraj
foto: Red Dot
foto: Red Dot

Poznati par viđen je u Los Anđelesu, u centralnom delu kluba Body English, kako razmenjuju nežnosti, pa se pretpostavlja da Pamela i Tomi ponovo pokušavaju da svoju ljubav izvedu na pravi put. Još prošle godine Li je izjavio da i Pamela i on žele da daju još jednu priliku svojoj vezi.

- Pružili smo joj do sada šansu samo 800 puta, a 801. put biće onaj pravi. Divno je, definitivno radi - izjavio je Li, euforičan zbog pomirenja, koje je trajalo veoma kratko, jer se par opet razišao u februaru.

Pamela i Tomi venčali su se 1995. godine i imaju dva sina, Brendona i Dilana. Njihova bračna idila trajala je do 1998. godine, kada je Andersonova podnela zahtev za razvod i podigla tužbu zbog fizičkog zlostavljanja. Li je odslužio četvoromesečnu kaznu zatvora, a posle njegovog izlaska, par je pokušao da se pomiri, međutim, nije im uspelo.

Od kada se razvela, a u pauzama mirenja sa bivšim suprugom, najpoznatija čuvarka plaže imala je još dva braka, prvi sa Kidom Rokom, a drugi sa Rikom Salomonom. Nedavno je posetila Crnu Goru u društvu električara Džejmija Padžeta, koga je predstavljala kao svog dečka.

Vanja Radenković

makonda-tracker