Rajan O Nil se oseća krivim za smrt supruge

1
Glumac Rajan O Nil smatra da je on delimično kriv što je ljubav njegovog života Fara Fosit obolela od raka debelog creva, od koga je umrla
foto: Red Dot
foto: Red Dot

Šezdesetosmogodišnji glumac Rajan O Nil izjavio je nedavno da bi voleo da može sve da počne iznova - vodio bi sasvim drugačiji život i mnogo bolje bi se ophodio prema Fari Fosit. On smatra da je delimično kriv što je glumica, koja se proslavila ulogom u seriji Čarlijevi anđeli, dobila rak debelog creva i veruje da bi sve bilo drugačije da se on bolje ponašao prema njoj. U intervjuu za magazin Vanity Fair, Rajan je otvorio dušu u rekao:

- Voleo bih da sada mogu da uradim sve drugačije, da budem mnogo ljubazniji, sa više razumevanja, zreliji... Sigurno bih bio manje okrutan. Ne znam kako je ona dobila rak, možda sam delimično i ja kriv.

Rajan i Fara imaju dvadesetčetvorogodišnjeg sina Redmonda, a zabavljali su se dvadeset godina. Tokom njihove veze do medija je nekoliko puta stigla priča da je Rajan nasilan prema plavokosoj glumici, ali oni nikada nisu javno govorili o tome. Prvi put su se razdvojili 1998. godine, a pomirili su se pre osam godina kada je ustanovljeno da Rajan ima leukemiju. U intervjuu za Vanity Fair Rajan je pričao i o periodu dok su bili razdvojeni.

- Verujem da je Fara prolazila kroz težak životni period. Nisam želeo to da menjam. Uvek sam bio seronja...

Ksenija Konić

makonda-tracker