Karolina Gočeva: Uprkos raskidu, sanjam večnu ljubav

0
Nakon tri godine idilične ljubavi makedonska pevačica Karolina Gočeva okončala je vezu sa skopskim biznismenom Dinom Balićem, čvrsto uverena da kroz život ne mogu da koračaju zajedno
foto: Miša Obradović
foto: Miša Obradović

Iako su mnogi verovali da je skopski biznismen Dino Balić zauvek osvojio srce makedonske pop zvezde Karoline Gočeve, atraktivna pevačica stavila je pre dva meseca tačku na njihovu trogodišnju romansu. Šarmantna brineta i mladi preduzetnik počeli su da se zabavljaju nekoliko nedelja pred doček 2007. godine, nakon što ih je upoznao zajednički prijatelj. Kako joj nije prijalo preterano medijsko interesovanja javnosti za njene prethodne ljubavi sa biznismenima Mihajlom Ražnatovićem i Grozdanom Georgijevim, Karolina je dugo pokušavala da sakrije vezu sa Dinom, ali je pod naletom iskrenih i snažnih emocija koje je u njoj izazvao godinu dana stariji partner popustila i nakon kratkog perioda otkrila strasnu zaljubljenost. Ipak, umesto odlaska pred oltar, dvadesetdevetogodišnja pevačica bez velike pompe donela je sasvim drugačiju odluku.

- Tačno je da smo Dino i ja raskinuli pre dva meseca u vreme promocije mog singla Kraj. Kao zreli ljudi doneli smo razumnu odluku kada smo shvatili da dalje ne možemo zajedno - kaže za Story zgodna brineta.

Stihovi novog singla Kraj koju je za Karolinu napisao srpski reper Skaj Vikler Mi nikada nismo bili dobar par, znam ti nikada nisi priželjkivao ovakav kraj, obistinili su se ne mnogo kasnije, a zanosna lepotica još nije spremna da govori o tome zašto je došlo do kraha njene doskora harmonične romanse.

- Teško mi je da pričam o razlozima raskida jer to smatram svojom najdubljom intimom, a takve stvari poveravam samo svojoj sestri i dvema najboljim drugaricama. Dino i ja smo ostali u prijateljskim odnosima, koliko je to moguće nakon velike ljubavi kakva je bila naša. Sada sam sama, ali to ne znači da sam prestala da verujem da će mi se desiti večna ljubav koja će ispuniti moje srce. Romantična sam po prirodi i najviše volim kada sam zaljubljena jer je to najlepše osećanje na svetu. Želim da jednog dana imam stabilan brak i bar jedno dete, ali to je nešto što se ne planira - optimistično zaključuje Karolina koja će se u narednom periodu posvetiti pripremanju novog albuma, a na letovanje će ovoga puta otići sa bliskim drugaricama.

Jelena Kulović

makonda-tracker