Ana Ivanović: Napunila sam baterije

0
Teniserka Ana Ivanović odmara se u Škotskoj i Španiji gde se priprema za odlazak u Sjedinjene američke države gde je čekaju brojni turniri među kojima je i veliki US Open
foto: Zira
foto: Zira

U svom dnevniku na zvaničnom sajtu Ana Ivanović je ispričala kako se provela tokom godišnjeg odmora. Ove godine napravila je presedan i između dva važna takmičenja uputila se na odmor. Relaksacija joj je prijala, ali je svakako i vežbala i pripremala se za predstojeći US Open.

- Super se osećam posle sjajnog odmora. Mislim da je sjajna ideja imati ovakvu pauzu na polovini sezone, kao deo Roadmapa, i to mi je dalo vremena da se odmorim i razmislim o svojoj igri. Naravno, što je još važnije, omogućilo mi je da posle povrede ponovo uđem u formu. Čini mi se da je Vimbldon bio jako davno. Za vreme odmora u Škotskoj malo sam radila na fitnesu, a prošle nedelje sam trenirala u Španiji. Sada idem u Ameriku, gde bi trebalo da provedem najmanje šest nedelja. Igraću na turnirima u Los Anđelesu, Sinsinatiju, Torontu i onda na US Openu. Prošlo je dosta vremena od kada sam igrala na tri turnira za tri nedelje i to je definitivno fizički izazov, ali sam sigurna da sam u stanju to da uradim. U stvari, neko mi je rekao da sam poslednji put igrala tri turnira za tri nedelje pre tri godine, kada sam osvojila US Open seriju. To je bilo je lepo čuti! Posle kratkog odmora od tenisa kao što je ovaj, imam još veću glad da se takmičim. Ne mogu da dočekam da ponovo izađem na teren, pa se veoma radujem turniru u Los Anđelesu koji počinje sledeće nedelje.

makonda-tracker