Jovana Nikolić: Album izlazi za rođendan

7
Pevačica Jovana Nikolić, koja se nedavno našla u centru pažnje javnosti zbog paparaco fotografija koje su snimljene na hrvatskom primorju, a na kojima je u drušvu Marka Miškovića, na jesen izdaje debi album
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Jovana Nikolić priprema prvi solistički album koji bi trebalo da se pojavi u prodaji za njen 27. rođendan, 20. novembra ove godine. Mlada umetnica do sada je imala zapažene uspehe na domaćim festivalima, a odnedavno se pesma Dodole, koju je snimila sa Ognjenom Amidžićem, vrti na brojnim radio stanicama.

- Zadovoljna sam duetskom pesmom Dodole koju sam snimila sa Ognjenom Amidžićem, a uskoro nas očekuje i snimanje spota. Srećna sam što je pesma za kratak period postala izuzetno slušana i nadam se da ću imati uspeha i sa pesmama koje ću snimiti u narednom periodu – kaže Jovana.

Po povratku sa letovanja i krstarenja hrvatskim primorjem, gde je bila sa biznismenom Markom Miškovićem, bivšim direktorom FK Crvene zvezde, za kojeg se spekuliše i da je njen momak, pevačica je počela da snima nove pesme.

- Nakon spota za duetsku pesmu, nastaviću sa snimanjem numera za svoj prvi album koji bi trebalo da završim do svog rođendana 20. novembra – zaključuje pevačica, koja ne želi da komentariše spekulacije o svojoj navodnoj vezi sa Miškovićem.

Ksenija Konić

makonda-tracker