Ejmi preljubnica

0
Uskoro i zvanično bivši muž soul dive Ejmi Vajnhaus, Blejk Filder Sivil, i dalje baca drvlje i kamenje na svoju nekadašnju dragu, a ovoga puta optužuje je za prevaru i tvrdi da je tokom njegovog boravka u zatvoru, crnokosa pevačica bila sa najmanje četiri mušk
foto: Red Dot
foto: Red Dot

Problematični Blejk Filder Sivil, koji je svojevremeno osuđen na 27 meseci zatvora zbog prebijanja vlasnika jednog paba i pokušaja podmićivanja svedoka, tvrdi da ga je njegova supruga, od koje će se uskoro i zvanično razvesti, varala dok je boravio u britanskom zatvoru Edmunds Hil.

- Ona je to radila s vremena na vreme. Imala je običaj da me prevari, pa da mi se izvini. A ja sam joj uvek govorio: U redu je, opraštam ti. Što je bila gora prema meni, sve sam je više voleo. A ona nije mogla da veruje koliko je sreće ima.

Iako je Blejk bio razočaran Ejminim neverstvima, ovakvo pevačicino ponašanje ga nije previše iznenadilo, jer je kontroverzna zvezda imala veoma snažan seksualni nagon i dok su bili zajedno.

- Moja veza sa Ejmi bila je predivna, veoma intenzivna i izrazito fizička. Bila je zasnovana na seksu od prvog dana i potpuno nas je obuzela. Ejmi je u krevetu čak bolja nego na sceni – izjavio je bez uzdržavanja Blejk.

Dvadesetpetogodišnja Ejmi bila je u poslednje vreme povezivana sa nekoliko muškaraca – od aprila prošle godine na listi su našli Aleks Hajns, asistent njenog menadžera, gitarista grupe Babyshambles Mik Vitnal i Kristijan Mar, dečko kreatorke Sejdi Frost.

U januaru ove godine, Ejmi je izjavila da je tokom svog produženog odmora na karipskom ostrvu Sveta Lucija imala aferu sa Džošom Boumanom, dvadesetjednogodišnjim ragbi igračem.

Blejk kaže da je besan na sve Ejmine ljubavnike, pošto smatra da su oni iskoristili priliku i bili sa pevačicom dok je ona bila zavisna od droge te nije u potpunosti mogla da kontroliše svoje ponašanje.

- Ne mogu da shvatim zašto je to uopšte radila. I dalje ne mogu da verujem da je Ejmi ostala prijateljica sa Sejdi Frost iako je spavala s njenim dečkom – rekao je Blejk za The Sun.

- Da sam ja osoba sa kojom Ejmi flertuje, verovatno bih pomislio da nije najbolja ideja spavati sa nekim ko je van sebe, jedva govori i ima tek malo više od četrdeset kilograma. Ali, to je njihov problem. Siguran sam da je ona veoma usamljena i da je uvek koristila svoju seksualnost kako bi se približila ljudima.

makonda-tracker