Seka Aleksić: Ugašeni žar podgrejane ljubavi

2
Popularna pevačica Seka Aleksić, u ekskuluzivnoj ispovesti za magazin Story čiji deo prenosimo, otkriva da je njena veza sa manekenom Mladenom Radulovićem nakon nedavnog raskida i novog pomirenja ipak doživela konačni krah.
foto: Andreja Damjanović
foto: Andreja Damjanović

Samopouzdanje, koje oseća dok ostvaruje nove ciljeve u profesiji, dvadesetosmogodišnjoj folk zvezdi Seki Aleksić ne nedostaje ni u privatnom životu. Upravo joj ono pomaže da, kad god je na novoj životnoj prekretnici, lakše i bez velikog dvoumljenja iskristališe svoja osećanja tako da ne ostavi ni najmanji prostor za kajanje i svaki put donese pravu odluku o budućnosti. Leto koje joj je ispunjeno velikim koncertnim aktivnostima, putovanjima i pripremom novog albuma, sa sobom je donelo i veoma turbulentni ljubavni period koji se naslutio još proletos. Kada je krajem aprila Seka priredila veliku rođendansku žurku na kojoj se nije pojavio njen verenik, maneken Mladen Radulović, glasine su se širile u pravcu koji je slutio da je njihovoj jednoipogodišnjoj ljubavi došao kraj. Partneri su ubrzo potom u zajedničkom intervjuu za Story potvrdili da je njihova strasna romansa zaista dobila obrise prijateljstva. Ipak, nekoliko nedelja kasnije, pod sumnjom da su nepravično svoja osećanja bacili pod noge, Seka i Mladen svojoj vezi dali su novu šansu, odlučivši da ne ponavljaju greške iz prošlosti.

Međutim, odluka da se promene i iznova uživaju u obnovljenoj vezi nije donela željeni ishod, već novo suočavanje sa činjenicom da će zajedničke fotografije njihovih nasmejanih lica umesto da budu slike svakodnevice zauvek krasiti samo stranice fotoalbuma uspomena.

- Samo nas dvoje znamo ko je bio inicijator raskida, ali je reč o najdubljoj intimi koju ne treba deliti sa javnošću. Uostalom, nije bitan inicijator, već to da smo kao zreli ljudi shvatili da nam ipak ne ide. Osnovni i jedini uzrok našeg raskida jeste taj što smo spoznali da nam želje, htenja i pogledi na život više nisu isti kao kad smo započeli vezu. Sada niko ne traži krivca, već se jednostavno suočavamo sa činjeničnim stanjem. To što se ne osećaš dovoljno ispunjenim veći je problem od konkretnog povoda za raspravu. Kad sam osetila da mi Mladen nakon raskida nedostaje, nisam htela da bežim od toga. Razmislila sam još jednom i pokušala da razgraničim da li mi nedostaje navika na njega ili on sam. Pošto je bilo reči o ovom drugom, zajedno smo rešili da pokušamo ponovo. Veza nam je posle pomirenja bila lepa i oboma je predstavljala novi izazov, ali žar podgrejane ljubavi nije potrajao. Nije nam uspelo, ali bar smo pokušali pa sada nemam razlog da se kajem - počinje priču Seka koja ne krije da je i ovoga puta, kao i prilikom svake prethodne važne odluke, slušala samo svoje srce.

 Više informacija o ovoj temi pročitajte u magazinu Story, u broju 201 koji je u prodaji od 28. jula.

Jasmina Antonijević

 

makonda-tracker